Χωρίς έξι από τα 9 γκολ του στον Βόλο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ καλείται να φύγει νικητής από την Μαγνησία με τον Νίκο Νιόπλια να μην έχει στην διάθεση του Νέιρα και Ντουρμισάι που έχουν πετύχει τα έξι από τα εννέα φετινά του γκολ.

Λύσεις στο επιθετικό κομμάτι θα χρειαστεί να βρει ο ΟΦΗ στον Βόλο, καθώς στο παιχνίδι του Πανθεσσαλικού δεν θα βρίσκονται οι σκόρερ των έξι από τα εννέα γκολ του μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Ο λόγος για τους Νέιρα και Ντουρμισάι, οι οποίοι έχουν πετύχει 4 και 2 γκολ αντίστοιχα και θα απουσιάσουν από τον αγώνα με τον Βόλο, μένοντας στο Ηράκλειο λόγω των τραυματισμών που πρέπει να ξεπεράσουν.

Ο ΟΦΗ θέλει να φύγει με τη νίκη από την πόλη της Μαγνησίας και θα πρέπει να παρουσιαστεί κυνικός στο επιθετικό κομμάτι, ένα παραπάνω τώρα που λείπουν οι δύο παίκτες με τα περισσότερα τέρματα. Τα υπόλοιπα τρία γκολ του ΟΦΗ έχουν πετύχει ο Ναμπί με τον ΠΑΟΚ, ο Βούρος στις καθυστερήσεις με την ΑΕΚ, αλλά και ο Μαλλής του Παναιτωλικού με το αυτογκόλ του στο Αγρίνιο.

Ο Νίκος Νιόπλιας θα καταστρώσει τα πλάνα του με σκοπό να εκμεταλλευθεί τις αδυναμίες στην άμυνα του Βόλου, αλλά και να καταφέρει να “δημιουργήσει” κάποιο νέο σκόρερ που θα του δώσει το θετικό αποτέλεσμα στο δύσκολο αυτό ματς.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook