Διαγωνισμός: Κάνε δική σου τη φανέλα με το μήνυμα «Κρήτη μείνε δυνατή»!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Διαγωνισμός της ΠΑΕ με δώρο μία από τις συλλεκτικές φανέλες που φόρεσαν οι παίκτες του ΟΦΗ στο σπουδαίο φιλικό με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας!

Ακόμα ένας διαγωνισμός από την ΠΑΕ ΟΦΗ, που αυτή τη φορά δίνει τη δυνατότητα στους φίλους της ομάδας να κάνουν δική τους μία από τις φανέλες με το μήνυμα «Κρήτη μείνε δυνατή», τις οποίες φόρεσαν οι παίκτες του ΟΦΗ στο σπουδαίο φιλικό με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας για τους σεισμόπληκτους του Δήμου Μινώα Πεδιάδας.

Διαβάστε πως μπορείτε να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό παρακάτω:

“Θέλεις να κάνεις δική σου τη συλλεκτική φανέλα με το μήνυμα «Κρήτη μείνε δυνατή», που φόρεσαν οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ στον φιλανθρωπικό αγώνα με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας για τους σεισμόπληκτους του Δήμου Μινώα Πεδιάδας;

Είναι πολύ απλό! Μπες στο www.oficretefc.com, στην ενότητα “GIVEAWAY”, συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στην ειδική φόρμα και μπες στην κλήρωση.

Ένας τυχερός φίλαθλος της ομάδας μας θα κάνει δική του μία απ’ τις συλλεκτικές φανέλες που φορέθηκαν ΜΟΝΟ σε έναν αγώνα απ’ τους παίκτες του ΟΦΗ.

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει ως την Τετάρτη (8/12), όταν και θα ανακοινωθεί ο νικητής από τα social media και την Viber Community της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925″.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook