Στα σκαριά σπουδαία χορηγική συνεργασία ΟΦΗ με το νέο αεροδρόμιο Καστελίου!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το Νέο Διεθνές Αεροδρόμιο Ηρακλείου, όπως ονομάζεται μέχρι τώρα εκείνο που θα κατασκευαστεί στο Καστέλι, αποτελεί έναν ακόμα σπουδαίο “συμπαίκτη” για τον ΟΦΗ.

Μάλιστα στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ, έγινε γνωστό πως το “Νέο Διεθνές Αεροδρόμιο Ηρακλείου” αποτέλεσε έναν εκ των υποστηρικτών της διεξαγωγής του φιλικού με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας – μια πράξη που επί της ουσίας αποτελεί και προπομπό μιας σπουδαίας συνεργασίας.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 βρίσκεται στην τιμητική θέση να ανακοινώσει ότι, με αφορμή τον φιλανθρωπικό φιλικό αγώνα της ομάδας μας με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, ένας από τους σημαντικούς υποστηρικτές της δράσης μας ήταν το «Νέο Διεθνές Αεροδρόμιο Ηρακλείου».

Από την πρώτη στιγμή που τέθηκε απ’ την πλευρά μας ένα τόσο σημαντικό θέμα που αφορά στην τοπική κοινωνία του νησιού, το «Νέο Διεθνές Αεροδρόμιο Ηρακλείου» στάθηκε στο πλευρό της ΠΑΕ ΟΦΗ, αποδεικνύοντας έμπρακτα την ευαισθητοποίηση των ανθρώπων του σε δράσεις που αφορούν τη στήριξη της Κρήτης και των Κρητικών.

Στο πλαίσιο αυτό, σκοπεύουμε ΜΑΖΙ να σχεδιάσουμε στο άμεσο μέλλον ακόμα περισσότερες σημαντικές δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης με επίκεντρο πάντα την Κρήτη και την τοπική κοινωνία.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook