Τσιλιανίδης, Στάικος: Το παν είναι ότι νιώθουν καλά!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το φιλικό της Παρασκευής πέρασε σε δεύτερη μοίρα με την επιστροφή δύο παικτών που δίνουν την δυνατότητα στον Νιόπλια να προσθέσει στο ρόστερ του ΟΦΗ δύο επιπλέον επιλογές.

Το χαρμόσυνο νέο της Παρασκευής με την 20λεπτη συμμετοχή του Κοσμά Τσιλιανίδη και του Πασχάλη Στάικου είναι εκείνο που μονοπωλεί (και όχι άδικα) την επικαιρότητα γύρω από τον ΟΦΗ. Δύο παίκτες που ταλαιπωρήθηκαν από σοβαρούς τραυματισμούς, δεν έχει καμία σημασία να γίνει διαχωρισμός, που πλέον είναι υγιείς και πανέτοιμοι για να επιστρέψουν στην δράση. Σαφώς και τα φώτα πέφτουν στον Κοσμά Τσιλιανίδη που από τον Μάρτη του 2020 μέχρι και πριν από λίγα 24ωρα έχει αγωνιστεί σε τρία παιχνίδια – δύο επίσημα και ένα φιλικό. Όμως αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία από κάθε τι άλλο είναι πως τόσο ο Τσιλιανίδης, όσο και ο Στάικος είναι πλέον πανέτοιμοι και όπως έδειξαν στο παιχνίδι του Παγκρητίου, είναι σε πολύ καλό αγωνιστικό επίπεδο – για το χρονικό διάστημα της αποχής τους.

Περισσότερο από κάθε τι άλλο είναι ότι και οι δύο ποδοσφαιριστές θέλουν τον χρόνο τους και σίγουρα υπομονή ώστε να είναι σε θέση να αγωνιστούν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα αλλά και να βρεθούν και στην βασική ενδεκάδα. Αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να γίνει από την μια μέρα στην άλλη, χρειάζεται υπομονή και πίστη – ειδικά το τελευταίο στοιχείο υπάρχει σε όλο τον οργανισμό του ΟΦΗ – από την ίδια την ομάδα μέχρι και τον κόσμο που το έδειξε την Παρασκευή χειροκροτώντας τους δύο παίκτες με το που έπαιρναν την μπάλα στα πόδια τους.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook