Κρίνεται του Ντε Γκούζμαν για Βόλο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Ολλανδός χαφ έχει επιστρέψει στις προπονήσεις εδώ και ένα 10ημερο και μέσα στα επόμενα 24ωρα θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του στην αποστολή του αγώνα του Σαββάτου.

Ο Τζόναθαν Ντε Γκούζμαν απουσίασε τον προηγούμενο μήνα λόγω της ίωσης από την οποία είχε προσβληθεί με αποτέλεσμα να χάσει τα τέσσερα παιχνίδια που ακολούθησαν της διακοπής του Οκτώβρη κόντρα σε Παναιτωλικό, Λαμία, ΠΑΟ, Ατρόμητο. Πλέον ο Ολλανδός μέσος έχει γυρίσει στις προπονήσεις εδώ και ένα δεκαήμερο ωστόσο ήταν δεδομένο πως θα αγωνιζόταν στα δύο τελευταία παιχνίδια του ΟΦΗ καθώς είχε καταπονηθεί ο οργανισμός του.

Το ευχάριστο με τον Ντε Γκούζμαν είναι πως ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς και αυξάνει την ένταση στις τελευταίες προπονήσεις του ΟΦΗ και για αυτόν τον λόγο είναι ανοικτό το θέμα επιστροφής του στα επίσημα παιχνίδια και κατά συνέπεια κόντρα στον Βόλο. Η συμμετοχή του στην αποστολή, γιατί για ενδεκάδα είναι νωρίς ακόμα, του αγώνα με τον Βόλο πρόκειται να ξεκαθαρίσει μέσα στα επόμενα 24ωρα οπότε και θα φανεί ο βαθμός ετοιμότητας του για το Σάββατο.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook