Έστειλε το μήνυμα σε όλους για μία Κρήτη δυνατή!

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Σε δεύτερο πλάνο περνάει το αποτέλεσμα του φιλικού του ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, αφού το ματς έγινε για συγκεκριμένο φιλανθρωπικό σκοπό!

Ο ΟΦΗ μπορεί να ηττήθηκε με σκορ 2-0 από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας στο Παγκρήτιο στάδιο, ωστόσο βγήκε νικητής σε επίπεδο κοινωνικής προσφοράς, αφού η φιλική αναμέτρησης είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς διεξήχθη για την στήριξη των σεισμόπληκτων περιοχών του δήμου Μινώα Πεδιάδας.

Το αποτέλεσμα περνάει σε δεύτερο πλάνο και αυτό που κρατάει ο Νίκος Νιόπλιας από τα όσα έγιναν στο… χορτάρι είναι η επιστροφή στην δράση μετά από καιρό των Τσιλιανίδη – Στάικου, που αμφότεροι μπήκαν ως αλλαγή στο τελευταίο 20λεπτο του αγώνα.

Να θυμίσουμε οτι δεν υπάρχει δράση στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ αυτό το Σ/Κ (13-14/11) λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022, οπότε το ματς ήταν μία δυνατή…  προπόνηση όπως την χαρακτήρισε και ο τεχνικός του ΟΦΗ. 

Το βλέμμα όλων στην Κρητική ομάδα είναι στραμμένο στο ματς με τον Ν.Π.Σ Βόλου στο Πανθεσσαλικό το προσεχές Σάββατο (20/11, 15.00).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook