Το ημερολόγιο έγραφε 26 Ιανουαρίου…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δέκα ολόκληροι μήνες πριν ο “Τσίλια” έμπαινε σε αποστολή και σήμερα γίνεται ένα restart για ένα παιδί που βρήκε την Ιθάκη του στον ΟΦΗ.

Αν υπάρχει βραβείο ατυχίας σίγουρα θα πήγαινε στον Κοσμά Τσιλιανίδη. Ο “Τσίλια” μετά από 10 ολόκληρους μήνες και συγκεκριμένα στις 26 Ιανουαρίου όταν και αγωνίστηκε για τελευταία φορά στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, είναι πλέον ιατρικά έτοιμος για να επιστρέψει στα γήπεδα. Ένα παιδί που προερχόταν από μια σαρωτική σεζόν, την καλύτερη της καριέρας του, με ομάδες της Τουρκίας και του Βελγίου να χτυπούν την πόρτα του ΟΦΗ για να τον διεκδικήσουν και ο οποίος δεδομένα θα χριζόταν διεθνής εάν δεν βρισκόταν ο κορονοϊός.

Πλέον η μεγάλη μέρα έφτασε. Ο Νίκος Νιόπλιας τον πήρε στην αποστολή για το σημερινό φιλικό κόντρα στον Ολυμπιακό Λευκωσίας και αυτό σημαίνει, αυτόματα, πως είναι σε θέση να παίξει. Είτε παίξει 11 λεπτά, είτε 1 – η σημασία έχει ότι πλέον ο “Τσίλια” είναι ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΣ.

Η ουσία δεν είναι στο πόσο θα παίξει. Ούτε αν θα ξεκινήσει βασικός, που μακάρι να γινόταν, στο παιχνίδι του μεθεπόμενου Σαββάτου κόντρα στον Βόλο. Η ουσία είναι πως ο “Τσίλια” νιώθει καλά, έχει αφήσει πίσω του τον “Γολγοθά” 18 μηνών που έβαλε φρένο στην αλματώδη άνοδο του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook