Συριγωνάκης: “Όραμα και μεγαλόπνοο σχέδιο από τον Μπούση”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για την υπογραφή της σύμβασης για το ΒΑΚ και για το μέλλον του ΟΦΗ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Συριγωνάκης στον Athletic Radio 104,2

Για την υπογραφή της σύμβασης για τα έργα στο ΒΑΚ: “Πράγματι μετά από διαδικασίες που κράτησαν μερικούς μήνες τελεσφόρησε η διαδικασία και ολοκληρώθηκε με την υπογραφή της σύμβασης γιατί δυστυχώς οι διαδικασίες είναι δαιδαλώδεις λόγω της γραφειοκρατίας. Ευτυχώς δεν υπήρξαν ενστάσεις και την προηγούμενη Παρασκευή έπεσαν οι υπογραφές για την ολοκλήρωση του έργου. Περιμένουμε άμεσα την εκκίνηση των εργασιών και ευελπιστούμε πως θα έχουν ολοκληρωθεί μέσα στο επόμενο τρίμηνο με τετράμηνο και θα έχουν παραδοθεί προς χρήση”.

Για το όραμα που υπάρχει στον ΟΦΗ: “Ήδη από όσο γνωρίζω γίνονται διάφορες εργασίες που αναβαθμίζουν σημαντικά το “Βαρδινογιάννειο”. Η συγκεκριμένη εργολαβία που υπεγράφη αφορά το έργο προϋπολογισμού ύψους περίπου 1 εκ. ευρώ και αφορά την κατασκευή δύο γηπέδων όπου στο ένα θα τοποθετηθεί υβριδικό χορτάρι και στο άλλο πλαστικός τάπητας. Τα έργα θα συμβάλουν στην ανάπτυξη του αθλητισμού, γνωρίζουμε πως στο ΒΑΚ φιλοξενούνται οι ακαδημίες του ΟΦΗ και είναι η μητρόπολη των τμημάτων υποδομής του συλλόγου. Η αναβάθμιση των εγκαταστάσεων στο “Βαρδινογιάννειο” θα βοηθήσει γενικότερα τον αθλητισμό και υπάρχει ένα τεράστιο όραμα από την ιδιοκτησία και την διοίκηση του κυρίου Μπούση. Εμείς ως Περιφέρεια από την πλευρά μας είμαστε στο πλευρό όχι μόνο του ΟΦΗ αλλά και όλων των αθλημάτων και όλων των ομάδων της Κρήτης ώστε να αναβαθμιστούν όλες οι εγκαταστάσεις του νησιού”.

Για την δημιουργία ενός νέου αθλητικού κέντρου του ΟΦΗ: “Υπάρχει ένα όραμα και μεγαλόπνοο σχέδιο από την ιδιοκτησία ώστε να κατασκεαυστεί ένα νέο αθλητικό κέντρο. Ενημερώνομαι και εγώ από τον Τύπο για τις συζητήσεις που βρίσκονται με τον Δήμο Ηρακλείου και εφόσον ευοδωθούν οι προσπάθειες τότε θα δοθεί η δυνατότητα για την επίσκεψη ευρωπαϊκών συλλόγων στο Ηράκλειο και την Κρήτη ώστε να συνδυάζεται η παρουσία τους με την προετοιμασία τους. Δεν είναι καλύτερες άλλες όμορες χώρες από την Ελλάδα και την Κρήτη”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook