Η επιστροφή του ΠΑΙΧΤΑΡΑ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Τα βάσανα του Κοσμά Τσιλιανίδη, ένα παιδί που η ατυχία του χτύπησε την πόρτα και πλέον επιστρέφει με την ελπίδα να μην λείψει ποτέ ξανά από τα γήπεδα.

Μετά από μια πολύμηνη περιπέτεια φαίνεται το φως στην άκρη του τούνελ και από την στιγμή που ο “Τσίλια” είναι ιατρικά έτοιμος, όλοι ελπίζουν και εύχονται να τον δουν ξανά μέσα στο γήπεδο με τα “ασπρόμαυρα”. Σαν ένα άτι, άγριο, όπως ήταν την σεζόν 2019 – 2020 που έκανε την καλύτερη χρονιά της καριέρας του και ο σοβαρός τραυματισμός του τον Μάη του 2019 τον σταμάτησε σαν χειρόφρενο που είναι έτοιμο πλέον να κατέβει.

Η χθεσινή χαρμόσυνη είδηση με την άμεση επιστροφή του Κοσμά Τσιλιανίδη, ακόμα και από την επόμενη Παρασκευή στο φιλικό με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, είναι από τις πιο θετικές που έχουν ακουστεί το τελευταίο χρονικό διάστημα. Η πολυεπίπεδη προσφορά του “Τσίλια” μέσα στα γήπεδα, εκτός και εντός αγωνιστικών χώρων, είναι τέτοια που δίνει στον Νίκο Νιόπλια ένα επιπλέον όπλο μεγάλου βεληνεκούς για να βρίσκεται στην διάθεση του.

Σαφώς και  όλα θέλουν τον χρόνο τους. Και με την περίπτωση του Τσιλιανίδη, όπως φάνηκε τον περασμένο Γενάρη, θέλει πολύ μεγάλη προσοχή και σωστή διαχείριση. Γιατί υπενθυμίζουμε πως τον προηγούμενο Γενάρη ο Τσιλιανίδης αγωνίστηκε κόντρα σε Παναθηναϊκό, Αστέρα Τρίπολης και μετά μπήκε ξανά στα πιτς – μέχρι και το Νοέμβρη του 2021.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook