Προσφυγή ο Στρέζος – εκδικάστηκε το μεσημέρι

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο πρώην τερματοφύλακας του ΟΦΗ προσέφυγε εις βάρος της ΠΑΕ για οφειλές που αφορούν την σεζόν 2017 – 2018. To Gentikoule έχει το ρεπορτάζ.

Προσφυγή, από το πρόσφατο παρελθόν, εμφανίστηκε για τον ΟΦΗ και συγκεκριμένα αφορά την σεζόν 2017 – 2018 επί προεδρίας Φώτη Τσάλου με αποτέλεσμα αυτή να εκδικαστεί το μεσημέρι της Δευτέρας. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Γιώργος Στρέζος προσέφυγε εις βάρος της ΠΑΕ ΟΦΗ ζητώντας ένα ποσό της τάξης των 10.000 ευρώ υποστηρίζοντας πως υπάρχει οφειλή προς το πρόσωπο του έχοντας στα χέρια του συναλλαγματικές που φέρνουν την υπογραφή του Φώτη Τσάλου.

Μάλιστα κατά την διάρκεια της εκδίκασης της προσφυγής του Στρέζου εις βάρος της ΠΑΕ ΟΦΗ έγινε γνωστό μέσω του Ηλία Πουρσανίδη που παρέστη ως μάρτυρας υπεράσπισης του συλλόγου ότι όταν ανέλαβε την διοίκηση η ιδιοκτησία του Μιχάλη Μπούση, με εντολή του μεγαλομετόχου του συλλόγου πληρώθηκαν διάφορες οφειλές που υπήρχαν από την σεζόν 2017 – 2018 και ανάμεσα σε αυτές ήταν και μια της τάξης των 10.000 ευρώ προς το πρόσωπο του Γιώργου Στρέζου. O ΟΦΗ εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο της ΠΑΕ Ιάσωνα Παπαστεφανάκη που υποστήριξε το δίκαιο αίτημα του συλλόγου για το γεγονός ότι η οφειλή δεν αναγνωρίζεται και πως δεν είναι υποχρεωμένος να πληρώσει το παραπάνω ποσό στον Γιώργο Στρέζο.

“Για να μην διαταράξουμε το κλίμα στο ποδοσφαιρικό τμήμα με εντολή του κυρίου Μπούση καλύψαμε σε συμφωνία με τους παίκτες που ήταν στην ομάδα, τις οφειλές που υπήρχαν και ανάμεσα σε αυτές ήταν και μια της τάξης των 10.000 ευρώ στον Στρέζο. Έκτοτε δεν μας ενημέρωσε ποτέ για την οφειλή που υποστηρίζει πως υπάρχει και το μαθαίνουμε τώρα” είπε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook