Ο ΟΦΗ τσεκάρει εδώ και μήνες τον 20χρονο “Αντεντοκούνμπο” της Κηφισιάς Ανδρέα Τετέϊ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το σκάουτινγκ του ΟΦΗ με τον 20χρονο επιθετικό της Κηφισιάς Ανδρέα Τετέϊ και τα μάτια του club που είναι μόνιμα πάνω στα παιχνίδια της αθηναϊκής ομάδας.

Ο 20χρονος επιθετικός της Κηφισιάς Ανδρέας Τετέϊ πρόκειται για μια περίπτωση Αντεντοκούνμπο. Με γονείς από την Γκάνα που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ελλάδα, άρα έχει το δικαίωμα να πάρει και ελληνική υπηκοότητα με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ήδη έχουν ξεκινήσει όλες οι διαδικασίες για να την αποκτήσει.

Και που κολλάει ο ΟΦΗ; Ο ΟΦΗ και το τμήμα σκάουτινγκ του club παρακολουθούν εδώ και πάρα πολύ τον 20χρονο (γεν. 2001) επιθετικό της Κηφισιάς με τα πλούσια σωματικά προσόντα με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως πρόκειται για ένα ακατέργαστο διαμάντι που μέχρι και το καλοκαίρι του 2019 αγωνιζόταν στα τοπικά πρωταθλήματα της Αθήνας με την φανέλα του ΠΑΟ Ρουφ.

Ο Τετέϊ στην συνέχεια, το καλοκαίρι του 2020, πήρε μεταγραφή για την Κηφισιά όπου αποτέλεσε τον μεγάλο πρωταγωνιστή της πορείας ανόδου στην Superleague 2 και ο οποίος συνεχίζει να αποτελεί τον βασικό επιθετικό του αθηναϊκού συλλόγου που έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τον ΟΦΗ που ήδη έχει παραχωρήσει δύο παίκτες δανεικούς (Σμπώκο, Φερέιρα).

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Gentikoule, ο αρχισκάουτερ του ΟΦΗ Δημήτρης Μάρκος βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο γήπεδο της Καισαριανής όπου παρακολούθησε το παιχνίδι της Κηφισιάς με την δεύτερη ομάδα του Παναθηναϊκού έχοντας στραμμένο το βλέμμα του στον 20χρονο επιθετικό που μπορεί να μην σκόραρε αλλά αγωνίστηκε σε ολόκληρο το παιχνίδι. Ωστόσο όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Δημήτρης Μάρκος παρακολούθησε παιχνίδι της Κηφισιάς αφού αυτό συνέβη και σε εκείνο για το Κύπελλο Ελλάδας με τον Τετέϊ να αγωνίζεται για 72 λεπτά.

Ασφαλώς μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που είναι ακατέργαστο διαμάντι που έχει τεράστια περιθώρια εξέλιξης και για ένα ιδιαίτερο project σε μελλοντικό χρόνο. Ο ΟΦΗ με τον Δημήτρη Μάρκο έχει ανοικτές τις κεραίες του στην Αθήνα με τον επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ του συλλόγου να παρακολουθεί συνεχώς νεαρούς (και όχι μόνο) ποδοσφαιριστές με σκοπό να έρθουν στο Ηράκλειο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook