Man to Man με τους παίκτες του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Διαβάστε την ατομική κριτική των παικτών του ΟΦΗ στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Επασί
Σταθερότατος στις επεμβάσεις του, με εξαίρεση μια φάση, καθάρισε όλες τις φάσεις και παρενέβη σωστά όποτε χρειάστηκε.

Μαρινάκης
Εξαιρετικός αμυντικά για ακόμα ένα παιχνίδι, δεν επέτρεψε καμία πλαγιοκόπηση από την πλευρά του, ανέβηκε αρκετές φορές από την πλευρά του.

Μπαλογιάννης
Αποκτά αυτοπεποίθηση όσο περνούν τα παιχνίδια και σήμερα κάνει αψεγιάδιαστο παιχνίδι στο τακτικό κομμάτι. Αμυντικά ήταν απροσπέλαστος, επιθετικά είχε εξαιρετική συνεργασία με τους εξτρέμ.

Διαμαντής
Άφησε πίσω του το καλοκαίρι λόγω των ενοχλήσεων στην μέση και δείχνει απροσπέλαστος αμυντικά. Κατάπιε τον Κουλούρη σε όλο το παιχνίδι σβήνοντας τον παντελώς.

Βούρος
Εξαιρετική εμφάνιση ξεκινώντας το build  up του ΟΦΗ με ηρεμία και ψυχραιμία. Είχε μια καίρια παρέμβαση όταν στο 85′ έκοψε τελευταία στιγμή την μπάλα. Αμυντικός ογκόλιθος συνεχίζει την εξαιρετική χρονιά του.

Γαγιέγος
Ατελείωτη δουλειά μέσα στο γήπεδο, πάτησε ξανά όλο τον αγωνιστικό χώρο με πολύ δουλειά ανασταλτικά και ακόμα περισσότερη δημιουργικά.

Μεγιάδο
Ξανά πολλά τρεξίματα από τον Αργεντινό που έχει αποκτήσει ρυθμό, μοίραζε με σιγουριά την μπάλα παίζοντας ακριβώς μπροστά από τα στόπερ του ΟΦΗ.

Τοράλ
Κάθε άγγιγμα του και ένα χάδι στην μπάλα. Στο δεύτερο ημίχρονο έχει βγάλει τέσσερις πάσες πάρε – βάλε στους μεσοεπιθετικούς του ΟΦΗ. Πρώτο παιχνίδι στην φυσική του θέση με καταπληκτική δουλειά στον δημιουργικό τομέα.

Λάμπρου
Παρότι είχε μεγάλη διάθεση από το ξεκίνημα του αγώνα με πολύ ωραίες εμπνεύσεις, δείχνει αγχωμένος για να πετύχει το πρώτο γκολ. Είναι θέμα ψυχολογίας και όπως φαίνεται χρόνου για να έρθει το πρώτο προσωπικό γκολ.

Ντουρμισάι
Killer μέσα στην περιοχή με ένα πανέξυπνο τελείωμα και ένα καταπληκτικό στο δεύτερο προσωπικό γκολ. Πολύ δουλειά και σαν εξτρέμ δημιουργώντας μεγάλη ανισορροπία στην άμυνα του Ατρομήτου.

Φαν Ντάινεν
Τίμια εμφάνιση από τον Ολλανδό, πάλεψε με τα στόπερ του Ατρομήτου άνοιξε χώρους ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Καμάου
Έδωσε ενέργεια στην δεξιά πλευρά του ΟΦΗ με ωραίες εμπνεύσεις και ατομικές ενέργειες.

Ναμπί, Πασαλίδης
Έπαιξαν λίγο και δεν μπορούν να κριθούν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook