Τι γράφει ο αθλητικός τύπος για το ΟΦΗ – Ατρόμητος

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τι κατέγραψε η “Press-ing” με τα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων αθλητικών ιστοσελίδων για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τoν Ατρόμητο στο “Γεντί Κουλέ”.

Sdna.gr: “Με…σημαιοφόρο και (δις) σκόρερ τον Φιορίν Ντουρμισάι (7΄- 10΄) η ομάδα του Ηρακλείου επικράτησε εύκολα (2-0) των Περιστεριωτών και πέτυχε την πρώτη νίκη μέσα στο «Γεντί Κουλέ» στη φετινή κούρσα του πρωταθλήματος – Χωρίς νίκη έπειτα από 9 αγωνιστικές (!) ο Ατρόμητος, πλήρωσε ακριβά τα (αμυντικά) λάθη και βουλιάζει ολοένα και περισσότερο”.

To10.gr: “Έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Φιορίν Ντουρμισάι που σημείωσε και τα δύο τέρματα, ο ΟΦΗ νίκησε με σκορ 2-0 τον Ατρόμητο στο «Γεντί Κουλέ», στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Superleague κρατώντας στον πάτο της βαθμολογίας τους Περιστεριώτες που υπέστησαν την έκτη τους ήττα”.

Sport24.gr: “Ο ΟΦΗ έδειξε την υπεροχή του απέναντι στον Ατρόμητο από το πρώτο μόλις δεκάλεπτο της αναμέτρησης στο Γεντί Κουλέ στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League Interwetten. Οι Κρητικοί πήραν ένα άνετο τρίποντο με 2-0, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Φιορίν Ντουρμισάι, ο οποίος σκόραρε και τα δύο γκολ των Κρητικών”.

Gazzeta.gr: “Mε σκόρερ τον Φιορίν Ντουρμισάι (7′, 10΄) που πέτυχε τα πρώτα του γκολ με τον ΟΦΗ, η κρητική ομάδα νίκησε εύκολα 2-0 τον ουραγό Ατρόμητο και μαζί με το πρώτο εντός έδρας τρίποντο, αναρριχήθηκε και στην πρώτη εξάδα”.

Sport-fm.gr: “Έχοντας ως οδηγό την εμφάνιση στη Λεωφόρο, ο ΟΦΗ πανηγύρισε την πρώτη σπουδαία εντός έδρας νίκη του στο Γεντί Κουλέ απέναντι στον Ατρόμητο (2-0), μεγάλο πρωταγωνιστή τον Φιορίν Ντουρμισάι και κράτησε τους Περιστεριώτες στην τελευταία θέση!
Οι γηπεδούχοι που πλέον ανεβαίνουν στους 11 βαθμούς και κάνουν όνειρα για μεγάλα πράγματα, στην πραγματικότητα δεν απειλήθηκαν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού από τη νωχελική ομάδα του Γιώργου Παράσχου που είναι βαριά «άρρωστη» στους δύο βαθμούς”.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook