Με μοναδικό στόχο τη νίκη κόντρα στον Ατρόμητο

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ΟΦΗ υποδέχεται σήμερα τον Ατρόμητο (17:15, Live Athletic Radio 104,2, Gentikoule) έχοντας ως μοναδικό στόχο την πρώτη του εντός έδρας νίκη για φέτος.

Με όλους τους διαθέσιμους παίκτες, ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Ατρόμητο στο «Γεντί Κουλέ», στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League 1. Ο ΟΦΗ δεν έχει καταφέρει ακόμα να πάρει τη νίκη σε εντός έδρας παιχνίδι μέχρι στιγμής, κάτι το οποίο θέλει να κάνει για πρώτη φορά φέτος σήμερα, απέναντι στον ουραγό στη βαθμολογία με τρεις βαθμούς Ατρόμητο.

Τα προβλήματα δεν λείπουν για το Νίκο Νιόπλια, καθώς εκτός αποστολής έχουν μείνει οι Ντε Γκούζμαν και Νέιρα, όπως βέβαια και οι Ουές, Στάικος και Τσιλιανίδης που ακόμα δεν είναι σε θέση να αγωνιστούν. Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι αρκετά σημαντικό και χαρακτηρίζεται «ειδικών συνθηκών», με τον ΟΦΗ βέβαια να μπορεί να βρεθεί ακόμα και 5ος στη βαθμολογία, εάν νικήσει και υπάρξει συνδυασμός αποτελεσμάτων.

Στην αποστολή για το σημερινό παιχνίδι έχουν συμπεριληφθεί οι: Επασί, Βάτερμαν, Σωτηρίου, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Μαρινάκης, Μεγιάδο, Μπαλογιάννης, Τοράλ, Ναμπί, Λάμπρου, Φαν Ντάινεν, Ντουρμισάι, Καστάνιος, Βούρος, Γαγιέγος, Καμάου, Σελίμοβιτς, Διαμαντής, Γρίβας, Πασαλίδης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook