Η ιστορική 5η Νοέμβρη για το ΒΑΚ: Πέφτουν στην Περιφέρεια οι υπογραφές για την πλήρη αναδόμηση του!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Επιβεβαιώνεται το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Gentikoule και σήμερα το πρωί αναμένεται να υπογραφεί η σύμβαση για τα έργα στο ΒΑΚ με τις μπουλντόζες να μπαίνουν άμεσα στο αθλητικό κέντρο του ΟΦΗ.

Ιστορικό χαρακτήρα αποκτά η σημερινή ημερομηνία καθώς μέσα στις επόμενες ώρες πρόκειται να υπογραφεί η σύμβαση ανάμεσα στην Περιφέρεια και τον εργολάβο που κέρδισε τον διαγωνισμό για την έναρξη των εργασιών στο “Βαρδινογιάννειο”. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Gentikoule η υπογραφή της σύμβασης, μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα που λόγω γραφειοκρατίας πήγε πίσω την ολοκλήρωση των διαδικασιών, θα γίνει παρουσία του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη και μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, ενδεχομένως ακόμα και την επόμενη εβδομάδα, πρόκειται να ξεκινήσουν τα έργα στο ΒΑΚ με τις μπουλντόζες να μπαίνουν. Υπενθυμίζουμε πως τον περασμένο Μάη είχαν αποκαλυφθεί τα σχέδια μέσω της δημοπράτησης του έργου με την εικόνα του αθλητικού κέντρου του ΟΦΗ να αλλάζει πλήρως ξεχνώντας την εικόνα που γνωρίζαμε μέχρι τώρα.

Τα έργα αφορούν τα υπόλοιπα τρία γήπεδα που είναι στο ΒΑΚ, καθώς στο κεντρικό είχαν ολοκληρωθεί με χρηματοδότηση της ΠΑΕ και του Μιχάλη Μπούση και το οποίο χρησιμοποιεί για προπονήσεις η πρώτη ομάδα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook