Όλες οι λεπτομέρειες για το φιλικό με τον Ολυμπιακό Λεωκωσίας

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες για το σπουδαίο φιλικό που θα γίνει με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, με όλα τα έσοδα να πηγαίνουν αποκλειστικά στους σεισμόπληκτους συμπολίτες μας στο Αρκαλοχώρι.

Όπως ανακοινώθηκε στην χθεσινή (03/11) εκδήλωση του ΟΠΑΠ, ο ΟΦΗ θα φέρει με πρωτοβουλία του Μιχάλη Μπούση τον Ολυμπιακό Λευκωσίας στο Ηράκλειο για ένα σπουδαίο φιλικό με σκοπό να μαζευτούν χρήματα για τους σεισμόπληκτους. Ο αγώνας θα γίνει την Παρασκευή 12/11 στις 18:30 στο Παγκρήτιο Στάδιο και όχι στο «Γεντί Κουλέ», καθώς έχει προγραμματιστεί επισπορά στην φυσική έδρα του ΟΦΗ.

Οι άνθρωποι της ομάδας είχαν προγραμματίσει εδώ και καιρό την επισπορά στον αγωνιστικό χώρο, η οποία θα ξεκινήσει αμέσως μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο (το ερχόμενο Σάββατο), με στόχο να είναι έτοιμο για το παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής με τον Ιωνικό στις 28 Νοεμβρίου.

Όσον αφορά τα εισιτήρια του αγώνα, θα υπάρχει γενική είσοδος με 10 ευρώ, ενώ θα υπάρχει δυνατότητα για όποιον το επιθυμεί, να αγοράσει και ένα πιο ακριβό εισιτήριο, έως 30 ευρώ, με σκοπό να στηρίξει ακόμα περισσότερο τους σεισμόπληκτους του Αρκαλοχωρίου, στους οποίους θα πάνε και όλα τα έσοδα του φιλικού. Οι θέσεις θα είναι οι ίδιες για όλους, με την ΠΑΕ να δίνει την επιλογή σε όσους θέλουν να συμβάλουν σε αυτή τη σημαντική πρωτοβουλία, με επιλογές 10, 15, 20, 25 και 30 ευρώ. Τα εισιτήρια θα πωλούνται ηλεκτρονικά και σε φυσικά σημεία πώλησης στην πόλη και μέσα στις επόμενο διάστημα αναμένεται να γίνουν γνωστές όλες οι απαραίτητες λεπτομέρειες σχετικά με τη διεξαγωγή και την προπώληση των εισιτηρίων για το φιλικό.

Όπως είναι φυσικό, για την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο θα τηρηθούν όλα όσα προβλέπονται για την πανδημία. Ο αγώνας θα μεταδοθεί και τηλεοπτικά από την Cosmote.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook