Αγνόησε επιδεικτικά τον Βούρο ο Φαν’τ Σχιπ!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός επέλεξε να πάρει στην αποστολή για τα επόμενα δύο παιχνίδια της Εθνικής με την Ισπανία και το Κόσοβο τον Μήτογλου των… 2,5 ματς και όχι τον αρχηγό του ΟΦΗ που φέτος είναι ανάμεσα στους καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματος!

Έγινε γνωστή η αποστολή της Εθνικής Ελλάδος για τα δύο τελευταία παιχνίδια στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τον Φαν’τ Σχιπ να καταφέρνει, γιατί περι κατορθώματος πρόκειται, να αφήσει εκτός αποστολής έναν εκ των πιο φορμαρισμένων αμυντικών της χώρας αυτή τη στιγμή.

Πιο συγκεκριμένα, αντί για τον αρχηγό του ΟΦΗ, Πραξιτέλη Βούρο, ο οποίος έχει πραγματικά εντυπωσιάσει φέτος με τις εμφανίσεις του, κλήθηκε ο Γεράσιμος Μήτογλου της ΑΕΚ, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε δύο παιχνίδια και… κάτι.

Η επιλογή του ομοσπονδιακού τεχνικού προξενεί πραγματικά έκπληξη, καθώς ο Βούρος έχει χάσει μόλις δύο παιχνίδια του ΟΦΗ από τη φετινή σεζόν, έχει ξεκινήσει σε όλα βασικός, δεν έχει βγει ποτέ αλλαγή και έχει πραγματοποιήσει πολύ σταθερές εμφανίσεις απέναντι σε όλους τους αντιπάλους. Από την άλλη, ο Μήτογλου καθιερώθηκε στην ΑΕΚ μόλις άλλαξε ο προπονητής, με τον Γιαννίκη να τον έχει ξεκινήσει σε τρία παιχνίδια αντί του Τζαβέλλα (που επίσης κλήθηκε), με απολογισμό ένα γκολ και μία… κόκκινη που παραλίγο να στοιχίσει στην ομάδα του μία σημαντική νίκη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook