Ο τραυματισμός του Νέιρα ρίχνει στα βαθιά Τοράλ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η απώλεια του φετινού MVP του ΟΦΗ αναπροσαρμόζει πλήρως τα πλάνα του Νίκου Νιόπλια που πλέον όλοι στην ομάδα περιμένουν πολλά περισσότερα από τον Ισπανό χαφ.

Η είδηση του τραυματισμού του Χουάν Νέιρα προκάλεσε ένα μικρό σοκ καθώς ο ΟΦΗ είναι υποχρεωμένος να πορευτεί στα επόμενα παιχνίδια του πρωταθλήματος δίχως τον φυσικό του ηγέτη μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Και αν ο Αργεντινός, φαινόταν από τα λόγια του Νιόπλια στην Λεωφόρο, πως δεν θα έπαιζε με τον Ατρόμητο και θα έχανε και το ματς με τον Βόλο – λόγω τιμωρίας – μετά την σημερινή γνωμάτευση φαίνεται πως για τις επόμενες 30 – 40 ημέρες (συνολικά) θα μείνει εκτός δράσης.

Κάτι που πλέον υποχρεώνει τον ΟΦΗ να ρίξει στα βαθιά τον Τζον Τοράλ που παρότι φάνηκε πως δεν είναι έτοιμος να βγάλει ένα ολόκληρο 90λεπτο (κάτι απολύτως φυσιολογικό δεδομένης της μεγάλης αποχής που είχε από τις προπονήσεις), πλέον καλείται να χωρέσει στα παπούτσια του Χουάν Νέιρα και να καθοδηγήσει οργανωτικά και δημιουργικά την ομάδα αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Βέβαια για να είμαστε και απολύτως δίκαιοι, η πραγματικότητα είναι πως στα παιχνίδια με Παναιτωλικό, Λαμία, Παναθηναϊκό ο Τοράλ δεν αγωνίστηκε στην φυσική του θέση με τον Νίκο Νιόπλια να ποντάρει στην δεδομένη ποιότητα που διαθέτει και να τον χρησιμοποιεί ως εξτρέμ δίνοντας του εντολή να συγκλίνει προς τον άξονα.

Από το παιχνίδι του Σαββάτου με αντίπαλο τον Ατρόμητο και μετά, ο Ισπανός όχι μόνο αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού αλλά και να αγωνιστεί στην φυσική του θέση ως “οκτάρι”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook