Κάκωση στο υποκνημήδιο ο Νέιρα: Εκτός για έναν μήνα!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Αργεντινός υποβλήθηκε σε μαγνητική με τα αποτελέσματα να δείχνουν πως θα πρέπει να μείνει εκτός για τις επόμενες 40 ημέρες.

Άσχημα ήταν τα νέα από την μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο Χουάν Νέιρα καθώς τα αποτελέσματα έδειξαν πως υπέστη κάκωση του υποκνημηδίου στο αριστερό πόδι με τις πρώτες εκτιμήσεις να αναφέρουν πως θα μείνει εκτός δράσης για τις επόμενες τέσσερις με έξι εβδομάδες. Σίγουρα, πρόκειται για σοβαρό πλήγμα καθώς ο ΟΦΗ καλείται να παίξει τα επόμενα παιχνίδια του δίχως τον φετινό MVP αφού μένει εκτός δράσης μέχρι τις αρχές Δεκέμβρη.

Το δελτίο τύπου της ΠΑΕ

Ασκήσεις κατοχής μπάλας, παιχνίδι μικρών σχέσεων και πρόγραμμα στο γυμναστήριο περιελάμβανε η σημερινή (2/11) προπόνηση της ομάδας μας, με την οποία άρχισε η προετοιμασία για τον εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου (6/11) με τον Ατρόμητο.

Ο Juan Neira υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε ότι στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό υπέστη κάκωση του υποκνημηδίου στο αριστερό πόδι. Άρχισε θεραπεία, ενώ θεραπεία συνέχισε και ο Abdul Weiss.

Ο Πασχάλης Στάικος ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος, με τον Κοσμά Τσιλιανίδη να συμμετέχει σε μέρος αυτού, ενώ ο Jonathan De Guzman απουσίασε για μια ακόμη ημέρα λόγω ίωσης.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Τετάρτη (3/11), στις 10:30.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook