Χουάν Νέιρα: Πρόγραμμα αποφόρτισης για τον Νέιρα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Όπως άφησε ο Νίκος Νιόπλιας, να εννοηθεί, ο Αργεντινός είναι πολύ πιθανό να προφυλαχθεί και να μην παίξει κόντρα στον Ατρόμητο.

Ο Χουάν Νέιρα βγήκε από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο 22ο λεπτό καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην γάμπα και επειδή στον ΟΦΗ προσέχουν για να έχουν, έγινε αμέσως αλλαγή προκειμένου να μην επιβαρυνθεί παραπάνω. Στον ΟΦΗ κατά την διάρκεια της φετινής περιόδου έχουν αποδείξει άλλωστε πως επιλέγουν να κάνουν διαχείριση των παικτών που αντιμετωπίζουν ενοχλήσεις κατά την διάρκεια των παιχνιδιών, όπως αποδείχθηκε περίτρανα και στα Γιάννενα με τον Διαμαντή να παίζει όλα και όλα 8 λεπτά και να βγαίνει αμέσως.

Το ευχάριστο γεγονός με τις ενοχλήσεις που ένιωσε ο Χουάν Νέιρα είναι πως δεν φαίνεται να είναι τίποτα ωστόσο δεν αποκλείεται να ακολουθήσει πρόγραμμα αποφόρτισης ενόψει Ατρομήτου και να μείνει στον πάγκο ή και εκτός αποστολής προκειμένου να πάρει ανάσες καθώς έχει επιφορτιστεί από το ξεκίνημα της χρονιάς παίζοντας συνεχόμενα παιχνίδια. Άλλωστε μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο ακολουθεί διακοπή του πρωταθλήματος και στην συνέχεια δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον Βόλο καθώς θα εκτίσει την μια αγωνιστική της τιμωρίας του.

Κατά συνέπεια δεν αποκλείεται να μείνει στον “πάγο” και για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο και να επανέλθει στις 28 του Νοέμβρη για την αναμέτρηση με τον Ιωνικό.

Άλλωστε και ο Νίκος Νιόπλιας στην συνέντευξη τύπου του αγώνα με τον Παναθηναϊκό άφησε να εννοηθεί πως ενδεχομένως να ξεκουράσει τον Αργεντινό το επόμενο Σάββατο προκειμένου να έχουν υποχωρήσει τελείως οι ενοχλήσεις στην γάμπα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook