Στο τέλος θα τους ζητήσει και συγνώμη ο ΟΦΗ που δεν έχασε: Αήθη σχόλια κατά Μαρινάκη, Ντουρμισάι

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Αλλιώς το περίμεναν στην Λεωφόρο, αλλιώς τους ήρθε το τραγούδι και διάφορα ανώνυμα σχολιάκια – ντεμέκ παραπολιτικά – πάνε να σπιλώσουν Ντουρμισάι και Μαρινάκη.

Ο ΟΦΗ δεν πανηγύρισε την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό, ο Μπαλογιάννης μετά το τέλος του αγώνα της Λεωφόρου είπε on camera πως “δεν μείναμε ευχαριστημένοι με τον βαθμό” και τα πράσινα εξαπτέρυγα συνεχίζουν να δημιουργούν ντόρο γύρω από τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ. Νωρίτερα, μέσα στην ημέρα γράψαμε πως διαχειρίζονται την διαιτησία του Γκορτζίλα αφήνοντας υπονοούμενα και αιχμές για το ότι δεν έδωσε κίτρινες κάρτες στους παίκτες του ΟΦΗ ή γιατί ο Επασί έκανε καθυστερήσεις και πάει λέγοντας.

Τι διαβάσαμε το απόγευμα της Δευτέρας; Ότι ο Ντουρμισάι ήταν… προκλητικός και δεν τήρησε το fair play προσπαθώντας να βάλει γκολ (!!) σε μια φάση που απλά γύρισε την μπάλα στον Μπρινιόλι. Τι άλλο διαβάσαμε; Πως ο επιθετικός του ΟΦΗ προκαλούσε την εξέδρα με την συμπεριφορά του και ήταν λέει… “προκλητικός”.

Τι αναφέρει επί λέξει το Sdna: “Ο Ντουρμισάι κατάφερε με την συμπεριφορά του να ξεσηκώσει την Λεωφόρο λες και επιδίωκε να ρίξει λάδι σε φωτιά που δεν υπήρχε. Ο επιθετικός του ΟΦΗ προκαλούσε σε κάθε φάση στο ξεκίνημα του αγώνα με αποκορύφωμα τη στιγμή του fair play, όπου ενώ θεωρητικά το τήρησε πήγε να κρεμάσει τον Μπρινιόλι και να βάλει μπουρλότο στο ματς. Αυτή τη συμπεριφορά θα έχει στο «Γ. Καραϊσκάκης»;” Θα λέγαμε πως ο συντάκτης του εν λόγω κειμένου παίρνει Όσκαρ σκηνοθεσίας και πρωτότυπου σεναρίου αλλά δεν γνωρίζουμε αν όντως οι παραπάνω προτάσεις είναι προϊόν μυθοπλασίας ή απλά ήθελε να γράψει κάτι για να βγάλει το μεροκάματο.

Τα ίδια σχόλια και για Μαρινάκη. Από αρθρογράφο της συγκεκριμένης ιστοσελίδας: “Θα τον κάνει όμως να μην ανέχεται τις διαμαρτυρίες και τους τσαμπουκάδες του Νίκου Μαρινάκη στη Λεωφόρο τουλάχιστον! Όχι για να «απαντήσει» με τσαμπουκάδες, αλλά να «απαντήσει» με ένα 4-0 και στο καλό φίλε μου”.

Δηλαδή ο εν λόγω αρθρογράφος τι μας λέει; Απαγορεύεται να διαμαρτύρεται ένας ποδοσφαιριστής ενώ εκείνοι… μυξόκλαιγαν από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό και ξεσηκώνονταν με κάθε σφύριγμα του διαιτητή. Απορούμε τι δουλειά έχει με αυτούς ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς που μετά το τέλος του αγώνα παραδέχτηκε την τακτική ανωτερότητα του ΟΦΗ και αποδείχθηκε κύριος μέχρι κεραίας.

Το μόνο που δεν έχουν ζητήσει από τον ΟΦΗ σήμερα είναι να βγει να πει συγνώμη που δεν έχασε στην Λεωφόρο. Την επόμενη φορά ας τους ρωτήσουμε όλους.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook