Ψήφισε τον MVP του Οκτώβρη και κέρδισε μια διπλή πρόσκληση για το ματς με τον Ιωνικό

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ξεκίνησε η ψηφοφορία για την ανάδειξη του MVP του Οκτωβρίου με έναν τυχερό να κερδίζει μια διπλή πρόσκληση για την αναμέτρηση με τον Ιωνικό.

Το δελτίο τύπου της ΠΑΕ

Ο ΟΦΗ σου δίνει τη δυνατότητα να αναδείξεις τον πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή για τον Οκτώβριο, μπαίνοντας παράλληλα στην κλήρωση για μια διπλή πρόσκληση στην Θύρα 8 στον επόμενο εντός έδρας αγώνα με τον Ιωνικό (28/11).

Τον Οκτώβριο η ομάδα μας έδωσε συνολικά τέσσερεις αγώνες για το πρωτάθλημα Super League Interwetten και έναν για τον θεσμό του Κυπέλλου, με απολογισμό δυο νίκες, δυο ισοπαλίες και μια ήττα.

Μπες στο www.oficretefc.com στην ενότητα Player of the month και ψήφισε τον ποδοσφαιριστή που πιστεύεις ότι ξεχώρισε με την απόδοσή του στους αγώνες με ΠΑΟΚ, Παναιτωλικό, ΠΑΣ Λαμία, ΠΑΣ Αχέροντα Καναλακίου και Παναθηναϊκό.

Η διαδικασία της ψηφοφορίας για τους αγώνες του Οκτωβρίου, θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021. Ο νικητής, μεταξύ των συμμετεχόντων, ο οποίος θα προκύψει έπειτα από κλήρωση, θα ανακοινωθεί την Τρίτη 9/11, μέσα από την OFI Crete F.C. Viber Community και τα social media της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

  • Με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο, δικαίωμα εισόδου στην εγκατάσταση έχουν μόνο οι πλήρως εμβολιασμένοι, με πιστοποιητικό εμβολιασμού 14 ημερών και οι έχοντες πιστοποιητικό νόσησης του τελευταίου εξαμήνου.
  • Σε περίπτωση που ο νικητής είναι κάτω των 18 ετών, θα πρέπει να συνοδεύεται από ενήλικο.
  • Όσοι είναι από 13-17 ετών θα έχουν δικαίωμα εισόδου στην εγκατάσταση με PCR Test έως 72 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα ή Rapid Test έως 48 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.
  • Για τα παιδιά έως 12 ετών θα πρέπει ο γονέας να έχει στην κατοχή του βεβαίωση αρνητικού Self test.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook