Ο Μπρινιόλι στέρησε το γκολ της χρονιάς από τον ΟΦΗ: 15 πάσες σε 50 δευτερόλεπτα!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στην φάση του σουτ του παίκτη του ΟΦΗ ο Ιταλός τερματοφύλακας στέρησε ένα καταπληκτικό γκολ από μια πανέμορφη ομαδική προσπάθεια των παικτών του Νίκου Νιόπλια.

Στο 57ο λεπτό ο ΟΦΗ είχε μια από τις μεγαλύτερες ευκαιρίες στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό με τον Μπρινιόλι να λέει “όχι” στο εντυπωσιακό σουτ του Κωνσταντίνου Μπαλογιάννη με τον 23χρονο να πιάνει έναν κεραυνό από τα 30 μέτρα και τον Ιταλό να διώχνει σε κόρνερ.

Ωστόσο το πιο εντυπωσιακό στοιχείο που προκύπτει από την φάση με το στους του Μπαλογιάννη είναι ότι ο ΟΦΗ έχει την μπάλα στα πόδια του για 50 δευτερόλεπτα δίχως να την ακουμπήσει κανένας ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού. Οι παίκτες του ΟΦΗ μετά το πλάγιο άουτ του Μαρινάκη στο 56.38 άλλαξαν 15 πάσες για τα επόμενα 50 δεύτερα, μέχρι και το 57.28 όταν και ο Μπαλογιάννης έκανε το σουτ προς την εστία του Παναθηναϊκού.

Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ διέσχισαν ολόκληρο το γήπεδο μεταφέροντας την μπάλα σε ολόκληρο το γήπεδο και διασχίζοντας το από τα δεξιά προς τα αριστερά και στην συνέχεια στον άξονα με τελευταία και 15η πάσα στον Μπαλογιάννη θυμίζοντας αρκετά το γκολ που πέτυχε το καλοκαίρι ο Κοροβέσης στο φιλικό με την Άντερλεχτ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook