Κύριε Φαν Σιπ καλύτερος είναι ο Παπαδόπουλος από τον Βούρο;

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ενώ είμαστε σε αναμονή των κλήσεων για τα παιχνίδια της Εθνικής ομάδας με Ισπανία, Κόσοβο έχουμε μεγάλη περιέργεια αν ο Τζον Φαν Σιπ θα ρίξει και μια ματιά προς τον αρχηγό του ΟΦΗ.

Ο Πραξιτέλης Βούρος έχει αφήσει για τα καλά πίσω του την περσινή δύσκολη χρονιά λόγω των τραυματισμών που αντιμετώπιζε με αποτέλεσμα να μείνει εκτός για συνολικό χρονικό διάστημα σχεδόν τεσσάρων μηνών. Φέτος ο 26χρονος στόπερ του ΟΦΗ που έχει πάρει και το περιβραχιόνιο του αρχηγού πραγματοποιεί μια εξαιρετική χρονιά αποτελώντας τον ηγέτη της άμυνας του ΟΦΗ. Δεν είναι μόνο η ηγετική φυσιογνωμία του μέσα στον αγωνιστικό χώρο αλλά και οι εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί στο φετινό πρωτάθλημα. Όταν την ίδια ώρα ο Φαν Σιπ κάλεσε στα παιχνίδια με Γεωργία, Σουηδία τον Κυριάκο Παπαδόπουλο που δείχνει πως δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, τι άλλο πρέπει να κάνει ο Βούρος για να κληθεί στην εθνική ομάδα;

Οι σχετικές πληροφορίες αναφέρουν πως δεν έχουν γίνει γνωστές ακόμα οι κλήσεις του Φαν Σιπ για τους παίκτες που αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα και έχουμε μεγάλη περιέργεια αν ο Ολλανδός εκλέκτορας θα καλέσει τον Πραξιτέλη Βούρο ή θα επιλέξει ξανά τον στόπερ του Ατρομήτου που πραγματοποιεί μέτριες έως κακές εμφανίσεις. Εκτός και αν ο Ολλανδός παίρνει άλλου είδους πρωτοβουλίες στις κλήσεις του. Λίγο υπομονή και θα μάθουμε τις κλήσεις του για τα παιχνίδια με Σουηδία και Κόσοβο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook