Προσφυγή από Εντόι- Σκέψεις για να μην ισχύσουν τα διαρκείας με ΠΑΟΚ, Πανσερραϊκό, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

 Ολοκληρώθηκε το Δ.Σ. της Διοικούσας Επιτροπής της ΠΑΕ ΟΦΗ όπου αποφασίστηκε να μην ισχύσουν τα διαρκείας στις αναμετρήσεις με ΠΑΟΚ, Πανσερραϊκό, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό,ενώ αποκαλύφθηκε η προσφυγή που έχει καταθέσει ο Εντόι. Μέχρι την Πέμπτη πρέπει να καταβληθούν 12.000 ευρώ στον Ψωμά ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη.

Αρκετά θέματα προέκυψαν στο Δ.Σ της Διοικούσας Επιτροπής της ΠΑΕ ΟΦΗ. Ένα από αυτά είναι και πως ξεπρόβαλε  προσφυγή του Νταμ Εντόι. Ο πρώην παίκτης του ΟΦΗ διεκδικεί κάποια χρήματα από την ομάδα από την εποχή που αγωνιζόταν με την φανέλα της ομάδας και η υπόθεση του έχει φτάσει στην UEFA με τον ΟΦΗ να πρέπει να τακτοποιήσει την οφειλή του μέχρι την επόμενη εβδομάδα. Το ποσό όπως αφήνουν να εννοηθεί από κύκλους της ομάδας δεν ειναι μεγάλη και  σύμφωνα με πληροφορίες ανέρχεται τις 8.000 ευρώ που αφορά κάποιους φόρους και δεν ανησυχεί τους ανθρώπους της διοικούσας επιτροπής. Ακόμα θέμα έχει προκύψει και με τον Ψωμά, στον οποίο πρέπει μέχρι αύριο να καταβληθούν 12.000 ευρώ κάτι βέβαια που θα γίνει καθώς για την ομάδα θα μπορούσε να προκύψει πρόβλημα στον αγώνα με τον Εργοτέλη.

Στο ΟΦΗ αυτό που προκύπτει απ’όλα τα ζητήματα είναι πως οι άνθρωποι του ΟΦΗ αναζητούν ένα ποσό κοντά στις 500.000 ευρώ ώστε να καλυφθούν τα περισσότερα από τα ανοιχτά μέτωπα. Πάνω σε αυτό το κομμάτι οι άνθρωποι της ομάδας αποφάσισαν να μην ισχύσουν τα διαρκείας στις αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ, τον Πανσερραϊκό, τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, ενώ εφόσον η ομάδα περάσει στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος τα διαρκείας δεν θα ισχύσουν και στο παιχνίδι του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό!

Μάλιστα οι άνθρωποι της Διοικούσας Επιτροπής φαίνεται να έχουν αποφασίσει και τις τιμές στα συγκεκριμένα παιχνίδια. Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα συζήτησαν οι ανθρωποι της ομάδας στις θύρες 1,4 και 5 τα εισιτήρια θα κοστίζουν 15 ευρώ, στις θύρες 7-8 θα κοστίζουν 20 ευρώ και στην θύρα 9 25 ευρώ. Στον ΟΦΗ βέβαια δεν έχουν πάρει οριστική απόφαση για το θέμα με τα εισιτήρια καθώς αντιλαμβάνονται και οι ίδιοι τις απόλυτα δικαιολογημένες αντιδράσεις που μπορούν να υπάρξουν και το θέμα αυτό παραμένει “ανοικτό”.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook