Τι γράφει ο αθλητικός τύπος για το Παναθηναϊκός – ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τι κατέγραψε η “Press-ing” με τα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων αθλητικών ιστοσελίδων για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Sdna.gr: “«Μπλόκο» στο νικηφόρο σερί του Παναθηναϊκού στο γήπεδο της Λεωφόρου έβαλε απόψε ο ΟΦΗ, κρατώντας τους πράσινους μακριά από το γκολ με το στείρο 0-0 να αποτυπώνει πλήρως την εικόνα του αγώνα. Ο Νίκος Νιόπλιας έκλεισε υποδειγματικά τους διαδρόμους μπροστά από την εστία του Επασί, ο Μεγιάδο όργωσε όλο το γήπεδο και ήταν άριστος στον τομέα ευθύνης του και οι Κρητικοί κατάφεραν να διατηρήσουν το αήττητο σερί τους εκτός έδρας στο φετινό πρωτάθλημα”.

To10.gr: “Έλειπε η φρεσκάδα, έλειπε η φαντασία, έλειπε η επιθετικότητα. Και φάνηκε από το ξεκίνημα πως ο ΟΦΗ ήταν ικανός να βάλει πολύ πιο δύσκολα στον Παναθηναϊκό σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες που κατέβηκαν στη Λεωφόρο. Ο Νιόπλιας παρέταξε την ομάδα του με τακτική που… μπλόκαρε την ομάδα του Γιοβάνοβιτς και πήρε μια ακόμα ισοπαλία, την έκτη σε οχτώ αγώνες για τους Κρητικούς. Αλλά πιθανόν την πιο εύκολη απ’ αυτές, αφού ο ΟΦΗ δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου από έναν πολύ κακό Παναθηναϊκό”.

Sport24.gr: “Ισόπαλο δίχως τέρματα έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΟΦΗ στη Λεωφόρο με τους πράσινους για πρώτη φορά να μένουν χωρίς γκολ στο “Απόστολος Νικολαϊδης”. Ο ΟΦΗ εγκλώβισε το τριφύλλι στο πρώτο μέρος και τον ανάγκασε να κάνει το χειρότερο πρώτο ημίχρονο τη φετινή σεζόν με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να μην σκοράρει και οι δύο ομάδες να πάνε με το 0-0 στα αποδυτήρια”.

Gazzeta.gr: “Ο Παναθηναϊκός δημιούργησε μόνο δύο ευκαιρίες εναντίον του μαχητικού ΟΦΗ που είχε δοκάρι στο 12′ με τον Γκαγιέχος και υποχρέωσε τους Πράσινους στην πρώτη εντός έδρας απώλειά τους, μένοντας αήττητος εκτός Κρήτης”.

Sport-fm.gr: “To «τριφύλλι» μέτρησε δύο καλές φάσεις για να σκοράρει, με ένα σουτ του Ρούμπεν Πέρεθ στο 38’ και μια κεφαλιά του Καρλίτος στο 73’, αφού η πίεση του αντιπάλου του το αποδιοργάνωσε εντελώς, σε μεσοεπιθετικό επίπεδο. Η κρητική ομάδα είχε τον έλεγχο σε όλο το ματς, με εξαίρεση ίσως το τελευταίο κομμάτι του, αλλά και τις ευκαιρίες να σκοράρει, όπως το δοκάρι του Γκαγέγκος στο 12ο λεπτό, την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λάμπρου στο 29’ και το επικίνδυνο σουτ του Μπαλογιάννη στο 59ο λεπτό”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook