Χαλκέντερος ΟΦΗ – άξιζε τη νίκη στην Λεωφόρο!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ έπαιξε με τον Παναθηναϊκό σαν την γάτα με το ποντίκι, είχε τρεις μεγάλες ευκαιρίες για να σκοράρει μένοντας στο 0-0 με τον Παναθηναϊκό.

Ο Νίκος Νιόπλιας παρέταξε τον ΟΦΗ χωρίς εκπλήξεις και με αλλαγές σε σχέση με το ματς της Λαμίας: Ο Επασί ήταν κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά έπαιζαν οι Μαρινάκης, Διαμαντής, Βούρος, Μπαλογιάννης, στα χαφ οι Νέιρα, Μεγιάδο, Γαγιέγος και στην επίθεση οι Λάμπρου, Τοράλ, Ντουρμισάι.

Από το ξεκίνημα του αγώνα ο ΟΦΗ κατάφερε να μπλοκάρει όλα τα ατού του Παναθηναϊκού και στο 12ο λεπτό απείλησε χάνοντας μεγάλη ευκαιρία με το σουτ του Γαγιέγος να πηγαίνει στο δεξί δοκάρι της εστίας του Μπρινιόλι.

Ο ΟΦΗ είχε φέρει το παιχνίδι στα μέτρα του με συνεχές πρέσινγκ και δίχως να έχει απειληθεί καθόλου από τους γηπεδούχους. Με εξαιρετική ανασταλτική λειτουργία ο ΟΦΗ είχε τον απόλυτο έλεγχο του ρυθμού του αγώνα και στο 29′ έχασε δεύτερη μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λάμπρου. Νωρίτερα ο ΟΦΗ στάθηκε άτυχος καθώς τραυματίστηκε ο Νέιρα με αποτέλεσμα να χρειαστεί ο Νιόπλιας να αλλάξει τα πλάνα του περνώντας στην θέση του τον Καμάου μεταφέροντας στον άξονα τον Τζον Τοράλ.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, ο ΟΦΗ απείλησε πρώτος, για τρίτη φορά στο παιχνίδι, με τον κεραυνό του Μπαλογιάννη από τα 30 μέτρα με τον Μπρινιόλι να διώχνει ενστικτωδώς σε κόρνερ και τους γηπεδούχους να απειλούν με μια κεφαλιά του Καρλίτος που μπλόκαρε εύκολα ο Επασί. Στο τελευταίο τέταρτο ο Παναθηναϊκός κέρδισε μέτρα στο γήπεδο δίχως να απειλείται ο ΟΦΗ που ωστόσο δεν μπορούσε να κρατήσει καθόλου μπάλα στην κατοχή του. Στο 80′ ο Νιόπλιας πέρασε στο παιχνίδι τον Γιαννούλη αντί του κουρασμένου Λάμπρου γυρίζοντας την διάταξη του ΟΦΗ από 4-3-3 σε 3-5-2 με τον ΟΦΗ να παίρνει έναν μεγάλο βαθμό και να συνεχίζει αήττητος για πέμπτο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι.

Mπείτε στο LIVE CENTER του Gentikoule

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook