Αγγαρεία και κολλύριο για τον ΟΦΗ στην Πρέβεζα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ένας κάκιστος ΟΦΗ που είδε το παιχνίδι σαν αγγαρεία απειλήθηκε από τον Αχέροντα της Γ’ Εθνικής με ισοφάριση παίρνοντας την πρόκριση με 1-0 χάρις στο γκολ πέναλτι του Καστάνιος.

Χωρίς το παιχνίδι να αντέχει σε μεγάλη κριτική με έναν ΟΦΗ που δεν εμφανίστηκε σχεδόν καθόλου στο παιχνίδι, κατάφερε και μόνο αυτό κρατάει να προκριθεί στους “16” του Κυπέλλου Ελλάδας με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λουκ Καστάνιος που κέρδισε ο Καμάου στο 24ο λεπτό. Από εκεί και πέρα ότι και να πούμε για το παιχνίδι δεν έχει καμία σημασία.

Ο ΟΦΗ δεν παρουσίασε καλή εικόνα, η εμφάνιση του στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, αν όχι σε ολόκληρη, ήταν χείριστη ενώ στο 83′ απειλήθηκε με ισοφάριση όταν ο Βέρμπης σε κενή εστία έστειλε την μπάλα άουτ χάνοντας την μεγάλη ευκαιρία για να στείλει το παιχνίδι στην παράταση. Το παιχνίδι πέρασε για τον ΟΦΗ και το Νίκο Νιόπλια που πρέπει μόνο να προβληματιστεί από τη νοοτροπία και τους λόγους που οι παίκτες του παρουσιάστηκαν τόσο νωθροί και κάκιστοι βλέποντας την αναμέτρηση μόνο σαν αγγαρεία και τίποτα περισσότερο.

Δείτε ζωντανά την αναμέτρηση:

Μπείτε στο Live του Gentikoule:

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook