Στην Πρέβεζα για την πρόκριση ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει τον Αχέροντα Καναλακίου στην Πρέβεζα (15:00, Live Athletic Radio 104,2 – Gentikoule) με μοναδικό στόχο μία καλή εμφάνιση και την πρόκριση στην φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Πρώτο παιχνίδι Κυπέλλου για φέτος για τον ΟΦΗ, με την φάση των «16» να… περνάει από την Πρέβεζα. Ο ΟΦΗ φιλοξενείται από τον Αχέροντα Καναλακίου της Γ΄ Εθνικής, με στόχο να πραγματοποιήσει μία καλή εμφάνιση μετά την εντός έδρας ισοπαλία με τη Λαμία και να βρεθεί στην επόμενη φάση.

Στην αποστολή δεν έχουν συμπεριληφθεί οι γνωστοί απόντες Στάικος, Τσιλιανίδης και Ουές, αλλά και ο Τζόναθαν Ντε Γκούζμαν, που δεν έχει ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπωρεί. Η αποστολή της ομάδας δεν θα επιστρέψει στο Ηράκλειο μετά το παιχνίδι, καθώς θα παραμείνει στην Πρέβεζα και την Παρασκευή, εκεί όπου θα προπονηθεί. Στη συνέχεια θα ταξιδέψει για την Αθήνα, εκεί όπου θα προπονηθεί το Σάββατο και θα επιστρέψει στην Κρήτη την Κυριακή μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Στην Πρέβεζα για το παιχνίδι με τον Αχέροντα Καναλακίου έχουν ταξιδέψει οι: Επασί, Βάτερμαν, Σωτηρίου, Σηφάκης, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Μαρινάκης, Μεγιάδο, Μπαλογιάννης, Τοράλ, Νέιρα, Ναμπί, Λάμπρου, Φαν Ντάινεν, Ντουρμισάι, Καστάνιος, Βούρος, Γαγέγος, Καμάου, Σελίμοβιτς, Λυμπεράκης, Διαμαντής, Γρίβας, Πασαλίδης και Χαλκιαδάκης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook