Τζιάρρας: “Γιορτή για όλη την περιοχή η παρουσία του ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο προπονητής του Αχέροντα Καναλακίου Βαγγέλης Τζιάρρας μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για το παιχνίδι κυπέλλου για τον ΟΦΗ αλλά και για το κλίμα που επικρατεί στην περιοχή.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βαγγέλης Τζιάρρας στον Athletic Radio 104,2

Για το παιχνίδι του ΟΦΗ στην Πρέβεζα: “Είναι ένα παιχνίδι – γιορτή από τον αθλητισμό και το τοπικό ποδόσφαιρο γιατί σπάνια έρχονται στην περιοχή ομάδες της Superleague 1. Σίγουρα όλοι το βλέπουμε σαν γιορτή και θέλουμε να συμμετάσχουμε και εμείς σε αυτήν”.

Για τον Αχέροντα Καναλακίου: “Παρότι στεφθήκαμε πρωταθλητές πήραμε πρόσκληση για την Superleague 2 ωστόσο λόγω του γηπέδου δεν την αποδεχτήκαμε για να συμμετάσχουμε. Είναι μια ομάδα που έχει μια διοίκηση σοβαρή, άνθρωποι που στηρίζουν πολύ το σωματείο και ο θεσμός του κυπέλλου και το παιχνίδι με τον ΟΦΗ είναι μια πολύ καλή ανταμοιβή για εκείνους. Σίγουρα εμείς δώσαμε μεγάλο βάρος στο παιχνίδι με την Παναχαϊκή γιατί εκεί στρέφεται το ενδιαφέρον όλων μας. Σίγουρα απέναντι στον ΟΦΗ οι πιθανότητες μας για πρόκριση δεν είναι πάρα πολλές ωστόσο και εμείς θα διεκδικήσουμε όλα όσα μας αναλογούν. Όποιες ελπίδες υπάρχουν για την ομάδα μας, θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας ώστε να παρουσιάσουμε μια αξιόλογη εικόνα απέναντι στον ΟΦΗ. Ελπίζουμε να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι, να πάρουν εμπειρίες τα παιδιά αλλά και εγώ που είμαι μόλις 33 χρονών και είμαι προπονητής για τρίτη χρονιά”.

Για το πως υποδέχονται τον ΟΦΗ: “Μετά την πρόκριση επί του Ολυμπιακού Βόλου, το λέγαμε πως θέλαμε να παίξουμε με μια ομάδα Superleague 1 και ήμασταν αισιόδοξοι και το δείχναμε. Όταν έγινε η κλήρωση και μάθαμε για τον ΟΦΗ, νιώσαμε πολύ μεγάλη χαρά γιατί θα έρθει μια ομάδα με το δικό του μέγεθος και την ιστορία που έχει. Έστω και αν δεν θα παίξουμε στην έδρα μας αλλά στην Πρέβεζα η παρουσία του ΟΦΗ είναι κάτι πάρα πολύ ευχάριστο, έχουμε μόνο να κερδίσουμε από αυτό το παιχνίδι, η προσμονή και η χαρά της τοπικής κοινωνίας είναι μεγάλη γιατί θα δουν από κοντά τον ΟΦΗ”.

Για την εικόνα που έχει από τον ΟΦΗ: “Είδα τα παιχνίδια με την ΑΕΚ και τον Παναιτωλικό, ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα που μου αρέσει το ποδόσφαιρο που παίζει, έχει επιθετική φιλοσοφία, προσπαθεί να δημιουργήσει με το build up και να ξεκινήσει το παιχνίδι από την άμυνα. Πιστεύω πως ο ΟΦΗ είναι από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και σίγουρα πιστεύω πως η θέση της θα είναι ψηλότερη στην βαθμολογία”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook