Επιχείρηση ανασύνταξης από το Νιόπλια

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η επόμενη μέρα στον ΟΦΗ μετά την ισοπαλία με την Λαμία στο Ηράκλειο ορίζεται πλέον από την επιχείρηση ανασύνταξης του Νίκου Νιόπλια για να ανεβάσει την ψυχολογία των παικτών του.

Ο ΟΦΗ πραγματοποίησε την χειρότερη φετινή εμφάνιση του μένοντας στην ισοπαλία με την Λαμία ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν κρίνεται τίποτα από την 25η Οκτωβρίου. Το παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στον Αχέροντα Καναλακίου θα δώσει την δυνατότητα στον Νίκο Νιόπλια την δυνατότητα να ξεκουράσει κάποια βαριά χαρτιά του ΟΦΗ και παράλληλα να τους δώσει ανάσες ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό την επόμενη Κυριακή.

Το πρώτο must win παιχνίδι του ΟΦΗ, για την φετινή σεζόν, χάθηκε ωστόσο δεν υπάρχει χρόνος για να παραμείνουν όλοι στην ισοπαλία με την Λαμία και άπαντες είναι υποχρεωμένοι να κοιτάξουν μπροστά αφού ακολουθεί ένα ακόμα πιο δύσκολο παιχνίδι την επόμενη Κυριακή.

Για τον ΟΦΗ ξεκινάει ένα πρόγραμμα, μέχρι και την επόμενη διακοπή του πρωταθλήματος, με δύο παιχνίδια σημαντικού βαθμού δυσκολίας που ωστόσο πρέπει να τα δει εντελώς διαφορετικά από ότι με αυτό απέναντι στην Λαμία. Το πρώτο και σημαντικότερο είναι πως πρέπει να βρεθεί η απαραίτητη χημεία δημιουργικά γιατί όπως γράφαμε νωρίτερα εντοπίζεται σημαντικό πρόβλημα που αλλοιώνει την εικόνα του ΟΦΗ όταν εκείνος προσπαθεί να επιτεθεί και έχει την μπάλα στα πόδια του.

Όσο ο Ντουρμισάι έχει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και ο Νιόπλιας ψάχνει να βρει εσωτερικά λύσεις για να γίνει επιθετικός και εκείνες δεν του βγαίνουν (Φαν Ντάινεν, Καστάνιος), τόσο ο ΟΦΗ θα προσπαθεί να βγάλει από την μύγα ξύγκι.

Το γεγονός ότι ο ΟΦΗ δεν έχει πάρει ακόμα γκολ από τους επιθετικούς του είναι ένα πρόβλημα που χρειάζεται άμεση επίλυσης. Μετά από επτά αγωνιστικές ο ΟΦΗ δεν έχει πάρει κανένα γκολ από τους φορ του αλλά και τους ακραίους του, με εξαίρεση τις δύο ενέργειες του Λάμπρου σε Γιάννενα, Τρίπολη. Ο Νιόπλιας όπως το είπε σωστά χθες και όσο υποχρεώνεται να βρίσκει λύσεις και ομοιογένεια μεσοεπιθετικά, τόσο το πρόβλημα θα μεγαλώνει και θα γίνεται πιο οξύ στην συνέχεια του πρωταθλήματος.

Θεωρείται κάτι παραπάνω από δεδομένο πως οι ισοπαλίες με την Τρίπολη και την Λαμία είναι αποτελέσματα που η συγκομιδή δεν ήταν αυτή που θα ήθελε ωστόσο το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα και αυτό που πρωτίστως πρέπει να κάνει ο ΟΦΗ είναι να βελτιώσει τις εντός έδρας επιδόσεις του και να κοιτάξει πιο ψηλά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook