Φουλ επίθεση και πρέσινγκ από το πρώτο λεπτό

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στον ΟΦΗ γνωρίζουν καλά τι να περιμένουν την Κυριακή και πρωταρχικός στόχος είναι ένα γρήγορο γκολ που θα ανοίξει το παιχνίδι.

Η Λαμία μέχρι στιγμής έχει δείξει πως πρόκειται για μια σκληροτράχηλη ομάδα που ακόμα και στα παιχνίδια με ανώτερους αντίπαλους όπως η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός μπορεί να ηττήθηκε αλλά η εικόνα της έδειξε πως άξιζε κάτι καλύτερο. Το παιχνίδι θέλει ιδιαίτερη προσοχή αλλά ο ΟΦΗ σαφώς και υπερέχει σε ποιότητα του ρόστερ της ομάδας του Γρηγορίου, τα εντός έδρας παιχνίδια είναι εντελώς διαφορετικά – όπως αναφέραμε νωρίτερα – και σκοπός είναι να έρθει ένα γρήγορο γκολ που θα ανοίξει το παιχνίδι και παράλληλα θα υποχρεώσει τους φιλοξενούμενους να βγουν από την άμυνα τους.

Πολιορκιτικός κριός για ακόμα μια φορά αναμένεται να αποτελέσει η υπεροπλία στα χαφ όπου δεν πρόκειται να υπάρξουν αλλαγές με την τριάδα να είναι ίδια με εκείνη του Αγρινίου και τους Νέιρα, Μεγιάδο, Γαγιέγος να παραμένουν στο αρχικό σχήμα.

Από εκεί και πέρα είναι πιθανό να υπάρξουν αλλαγές στην επίθεση με τους Ντουρμισάι, Καμάου να διεκδικούν θέση στην ενδεκάδα με σκοπό να γίνει ακόμα περισσότερο απειλητικός και να χτυπήσει την Λαμία από τα άκρα. Με την εικόνα του ΟΦΗ να παρουσιάζει βελτίωση από παιχνίδι σε παιχνίδι και παράλληλα μεσοεπιθετικά να βγαίνουν αυτοματισμοί και συνδυαστικό ποδόσφαιρο, όπως σε αρκετές περιπτώσεις στο Αγρίνιο, σκοπός είναι να πιεστεί η άμυνα της Λαμίας όσο περισσότερο γίνεται και να έρθει ένα γρήγορο γκολ που θα αλλάξει τα δεδομένα υπέρ του από πολύ νωρίς.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook