Σκέντζος στον Athletic: “Το πρωτάθλημα για τον ΟΦΗ θα είναι διαφορετικό από εδώ και στο εξής”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Ανδρέας Σκέντζος μίλησε στον Athletic Radio 104,2 και τον Νίκο Μαρκάκη για τον φετινό ΟΦΗ εκφράζοντας την πίστη του για την συνέχεια του πρωταθλήματος πως θα παρουσιαστεί ακόμα καλύτερος.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ανδρέας Σκέντζος στον Athletic Radio 104,2

Για τον φετινό ΟΦΗ: Πιστεύω πως από εδώ και πέρα, από την πρώτη στιγμή που πήρε την πρώτη νίκη, το πρωτάθλημα θα είναι εντελώς διαφορετικό. Η επίτευξη του στόχου εξαρτάται από πολλές συγκυρίες, αν η ομάδα καταφέρει να έχει νικηφόρα αποτελέσματα και μια πολύ καλή εικόνα ως ομάδα τότε μπορεί να το καταφέρει. Ο στόχος θα ξεκαθαρίζει από παιχνίδι σε παιχνίδι”.

Για την επίθεση του ΟΦΗ: “Όταν παίζεις σε υψηλό επίπεδο, όλα τα γκολ μπαίνουν και όλα χάνονται. Κάποια στιγμή θα έρθουν και τα γκολ. Για εμένα δεν υπάρχει πρόβλημα στο γκολ, ξέρουν τι πρέπει να κάνουν στην ομάδα για να λύσουν το επιθετικό πρόβλημα. Πέρυσι έπαιξαν ρόλο αρκετές συγκυρίες, έλλειψε ο κόσμος, υπήρξαν τραυματισμοί και είναι οι 12ος παίκτης του ΟΦΗ. Όλοι γνωρίζουμε τι σημαίνει ένα γεμάτο “Γεντί Κουλέ” και φέτος παίζει σημαντικό ρόλο, και πέρυσι αν είχε κόσμο ο ΟΦΗ δεν θα έφτανε σε αυτήν την θέση”.

Για τους παίκτες που ξεχωρίζει: “Μεγιάδο και Νέιρα έχουν πολύ καλή συνεργασία, μου άρεσε ο Τοράλ που τον είδα στο Αγρίνιο και που παίξαμε αντίπαλοι στο φιλικό γιατί είναι ποιοτικός παίκτης όπως και ο Γαγιέγος”.

Για τον φετινό Πόρο: “Για εμένα ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά, έπρεπε να κάνει πορεία πρωταθλητισμού και πετύχαμε τον στόχο που ήταν εξαρχής δύσκολος. Η ουσία είναι πως πετύχαμε τον στόχο μας. Ο Πόρος δεν αλλάζει στόχο, στόχος είναι να έχουμε μια καλή πορεία και να σωθούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται. Από εκεί και πέρα αν τα καταφέρουμε γιατί έχουμε καλή ομάδα και θα τα καταφέρουμε. Προέχει η πρεμιέρα, πρέπει να δείξουμε σοβαρότητα και είναι δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Θα είμαστε μια δύσκολη ομάδα, για να μας κερδίσει κάποιος θα πρέπει να παλέψει πολύ, μας αρέσει να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να έχουμε ένα σωστό πλάνο μέσα στο γήπεδο. Είμαστε τυχεροί που έχουμε πρόεδρο τον κύριο Ασσαργιωτάκη που μας παρέχει τα πάντα, όλα τα προβλήματα είναι λυμένα και δεν μας λείπει τίποτα”.

Για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής: “Δεν υπάρχει κανένα φαβορί, ο όμιλος μας είναι πολύ δυνατός, έχει πολύ καλές ομάδες και δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές ανάμεσα τους. Θα δούμε ένα πολύ ωραίο πρωτάθλημα, δεν υπάρχει αδύνατη ομάδα και όλες είναι πάνω κάτω στο ίδιο επίπεδο. Ο ΠΑΟ Ρουφ έχει καλούς παίκτες και υπάρχει μια ιστορική ομάδα όπως είναι ο Πανιώνιος”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook