Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων – με τον κόσμο στο πλευρό του για το 2Χ2

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι με την Λαμία έχει ξεκινήσει και στον ΟΦΗ ποντάρουν στην παρουσία του κόσμου για την δεύτερη συνεχόμενη νίκη.

Με τις τιμές να είναι χαμηλές, αρκετά σε σχέση με την σεζόν 2019 – 2020, συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στην Λαμία όπου μοναδικός σκοπός είναι η δεύτερη συνεχόμενη νίκη. Συν τοις άλλοις είναι γεγονός ότι για να μπορέσει να αποκτήσει αξία το διπλό του ΟΦΗ στο Αγρίνιο θα πρέπει να συνδυαστεί με τρίποντο επί της Λαμίας και να φτάσει από νωρίς στο πρώτο “μαξιλαράκι” των 10 βαθμών.

Η παρουσία του κόσμου στις εξέδρες του “Γεντί Κουλέ” κρίνεται αναγκαία και αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής ο ΟΦΗ καλείται να αρχίσει να εκμεταλλεύεται ξανά την έδρα του για να μπορέσει να φτάσει στον στόχο της εξάδας. Ειδικά από την στιγμή που τα εντός έδρας παιχνίδια δεν είναι αντίστοιχου βαθμού δυσκολίας όπως τα ντέρμπι στο ξεκίνημα της χρονιάς , ο ΟΦΗ είναι σε θέση να πάρει τις νίκες που χρειάζεται να πάρει μέσα στο Ηράκλειο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook