Ο στόχος των Play offs περνάει μέσα από το “Γεντί Κουλέ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μετά το πρώτο, δύσκολο, κομμάτι του πρωταθλήματος και με το πρόγραμμα να γίνεται βατό για τα παιχνίδια του Ηρακλείου ο νόμος του “Γεντί Κουλέ” πρέπει να αποτελέσει οδηγό για τον φετινό ΟΦΗ.

Αν κάνουμε μια υπόθεση εργασίας για τα πρώτα τρία εντός έδρας παιχνίδια του ΟΦΗ, αυτό που θεωρήθηκε must win και δεν κερδήθηκε είναι εκείνο κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Βάσει πάντα των χαρακτηριστικών που δημιουργούνται με βάση τα δεδομένα που έχουμε στην διάθεση μας, από εδώ και στο εξής ο ΟΦΗ πρέπει να προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την έδρα του στον απόλυτο βαθμό. Οδηγός για τον ΟΦΗ πρέπει να αποτελέσει η επίδοση της αγωνιστικής περιόδου 2019 – 2020 όταν από τους 39 διεκδικήσιμους βαθμούς των 13 εντός έδρας αγώνων, ο ΟΦΗ πήρε τους 26 με 8 νίκες, 3 ήττες (Βόλος, ΟΣΦΠ, ΠΑΟΚ) και 2 ισοπαλίες (ΑΕΛ, ΠΑΟ).

Για να μην το πάμε μακριά και μιλώντας μόνο για τον πρώτο γύρο, ο ΟΦΗ, αρχής γενομένης από την Κυριακή, ο ΟΦΗ θα υποδεχτεί Λαμία, Ατρόμητο, Ιωνικό, Ολυμπιακό σε μια τετράδα αγώνων όπου μπορεί η βαθμολογική συγκομιδή του να φτάσει σε διψήφιο αριθμό. Το αήττητο σερί που τρέχει εκτός έδρας με δύο ισοπαλίες και μια νίκη του δίνει ψυχολογία, του προσφέρει βαθμολογική συγκομιδή όμως το Ηράκλειο και το “Γεντί Κουλέ” είναι εκείνο που θα τον κάνει να φλερτάρει με την εξάδα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook