Τα δεδομένα για την Κυριακή: Εν αναμονή των νεότερων για Ντε Γκούζμαν, Διαμαντή, Γρίβα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μέσα στα επόμενα 24ωρα θα ξεκαθαρίσει οριστικά αν οι τρεις παίκτες θα είναι στην διάθεση του Νιόπλια για το παιχνίδι με την Λαμία.

Ήδη από τις αρχές του Οκτώβρη ο ΟΦΗ ξεκίνησε να μετράει επιστροφές με τους Αντίλ Ναμπί, Τζον Τοράλ, Μιγκέλ Μεγιάδο να έχουν επιστρέψει στην δράση παίρνοντας χρόνο συμμετοχής με τους Διαμαντή, Ντε Γκούζμαν, Γρίβα να είναι οι επόμενοι που μπαίνουν στον δρόμο της επιστροφής στην δράση. Οι τρεις ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ προσβλήθηκαν από ίωση την προηγούμενη εβδομάδα και θα φανεί μέσα από τις εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθούν αν μπορούν να υπολογίζονται. Όπως φάνηκε και αποδείχθηκε περίτρανα στις υποθέσεις των Πραξιτέλη Βούρου και Φελίπε Γαγιέγος, σημαντικό ρόλο παίζει η άμεση επανένταξη στις προπονήσεις αφού μπορεί οι δυο τους να έμειναν εκτός προπονήσεων για λίγες ημέρες αλλά στην συνέχεια έπαιξαν βασικοί κόντρα στον Παναιτωλικό.

Βέβαια δεν αποκλείεται, ακόμα και αν είναι διαθέσιμοι οι δυο τους, να μείνουν εκτός για να προετοιμαστούν καλύτερη ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό όπου δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Πασαλίδης λόγω του ότι έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook