Τι γράφει ο αθλητικός τύπος για το Παναιτωλικός – ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τι κατέγραψε η “Press-ing” με τα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων αθλητικών ιστοσελίδων για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Παναιτωλικό.

Sdna.gr: “Μπορεί ο ΟΦΗ να βρέθηκε στα…σχοινιά με το «καλησπέρα» της αναμέτρησης κόντρα στον Παναιτωλικό, ωστόσο όχι μόνο σηκώθηκε, αλλά με αυτογκόλ του Μαλή (17΄) και εύστοχο πέναλτι του Νέιρα (61΄) πήρε δίκαια το παρθενικό του «τρίποντο» στη φετινή κούρσα του πρωταθλήματος, νικώντας με σκορ 2-1”.

To10.gr: “«Σεφτέ» για τον ΟΦΗ με μεγάλο διπλό στο Αγρίνιο. Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ νωρίς, ο ΟΦΗ κατάφερε να φέρει… τούμπα το ματς στο Αγρίνιο και να πάρει την πρώτη του νίκη, επικρατώντας με 2-1 του Παναιτωλικού για την 6η αγωνιστική της Super League”.

Sport24.gr: “Με ανατροπή πήρε σπουδαίο διπλό στο Αγρίνιο. Ο ΟΦΗ επικράτησε 2-1 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο παίρνοντας ένα πολύ σημαντικό διπλό με ανατροπή στην 6η αγωνιστική της Super League Interwetten. Ο Νέιρα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 61′ έφερε τούμπα το ματς”.

Gazzeta.gr: “Με ένα σπουδαίο διπλό έκανε σεφτέ στις νίκες στο πρωτάθλημα ο ΟΦΗ, καθώς αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, επικράτησε με 2-1 στο Αγρίνιο του Παναιτωλικού των πολλών απουσιών. Με αυτογκόλ του Μαλή και πέναλτι του Νέιρα ήρθε το τρίποντο των Κρητικών. Πολλά τα παράπονα των γηπεδούχων για τον χρόνο που κράτησε ο Γρατσάνης στις συνεχόμενες καθυστερήσεις της ομάδας του Ηρακλείου”.

Sport-fm.gr: “Ανατρεπτικός ΟΦΗ, έφυγε με την πρώτη του νίκη από το Αγρίνιο! Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα αλλά και στο Αγρίνιο πέτυχε ο ΟΦΗ, που -με ανατροπή- επικράτησε 2-1 του Παναιτωλικού. Γκολ μετά το 2019 για τον Καρέλη, Μαλής (αυτογκόλ) και Νέιρα τα άλλα τέρματα”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook