Πρόβα ενδεκάδας με Μεγιάδο, Γαγιέγος στην ενδεκάδα του Αγρινίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η επιστροφή των Γαγιέγος και Μεγιάδο δεν αποκλείεται να τους βρει και μαζί στην αρχική ενδεκάδα του ΟΦΗ κόντρα στον Παναιτωλικό.

Για πρώτη φορά από το ξεκίνημα της χρονιάς ο Νίκος Νιόπλιας μπορεί να υπολογίζει μαζί τους δύο αμυντικούς χαφ του ρόστερ του ΟΦΗ. Με το πρωτάθλημα να ξεκινάει καθυστερημένα και τον Μιγκέλ Μεγιάδο να περνάει την πόρτα του χειρουργείου στις αρχές Σεπτέμβρη ο τεχνικός του ΟΦΗ δεν είχε την δυνατότητα να χρησιμοποιήσει μαζί τόσο τον Αργεντινό, όσο και τον Χιλιανό χαφ.

Κάτι που δεν αποκλείεται να το δούμε στο Αγρίνιο, είτε σε σχηματισμό 4-2-3-1, είτε σε 4-3-3 μιας και ο μόνος που θεωρείται δεδομένος για την βασική ενδεκάδα είναι ο Νέιρα. Με την απουσία του Τζόναθαν Ντε Γκούζμαν από το ματς με τον Παναιτωλικό η ενδεκάδα με Μεγιάδο, Γαγιέγος συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες καθώς ναι μεν θα είναι στην αποστολή οι Τοράλ, Ναμπί όμως ουδείς εξ’ αυτών μπορεί να ξεκινήσει στην ενδεκάδα.

Εάν ο Νίκος Νιόπλιας πάει σε σχηματισμό 4-3-3 τότε θα δούμε τον Μεγιάδο να παίζει στον άξονα και τον Γαγιέγος σε θέση εσωτερικού αριστερού μέσου με τον Χουάν Νέιρα να έχει τον ρόλο του δεξιού. Ωστόσο οι δύο παίκτες μπορούν να παίξουν μαζί, με ξεκάθαρα ανασταλτικά καθήκοντα, στο 4-2-3-1 και τον Νέιρα να παίζει μπροστά τους έχοντας ελεύθερο ρόλο.

Η τρίτη επιλογή που έχει ο Νιόπλιας είναι να χρησιμοποιήσει ξανά, όπως κόντρα στον ΠΑΟΚ, τον Βαχίντ Σελίμοβιτς σε θέση αμυντικού χαφ ωστόσο αυτή έχει και τα δικά της μειονεκτήματα. Ο 25χρονος μεσοαμυντικός μπορεί να βοηθήσει ανασταλτικά, μπορεί να είναι ο παίκτης που θα πάρει τις πρώτες μπάλες στο κέντρο του γηπέδου ωστόσο ο ΟΦΗ θα χωλαίνει δημιουργικά στην συνέχεια.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook