Αφιέρωμα γαλλικής ιστοσελίδας στον Αντίλ Ναμπί

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η ιστοσελίδα news-24.fr κάνει εκτενή αναφορά στον μέσο του ΟΦΗ καταγράφοντας παλιότερες δηλώσεις του πρώην μπακ της Λίβερπουλ Γιον Άρνε Ρίισε που αποθεώνει τον Αντίλ Ναμπί.

Η γαλλική ιστοσελίδα με αφιέρωμα της στον Άγγλο μέσο του ΟΦΗ αναφέρεται στην επιστροφή του στην δράση μετά από έναν χρόνο και το γκολ που πέτυχε κόντρα στον ΠΑΟΚ ενώ φιλοξενεί παράλληλα δηλώσεις του πρώην Νορβηγού σταρ της Λίβερπουλ και της Ρόμα Γιον Άρνε Ρίισε με τον οποίο αγωνίστηκαν μαζί στην Ινδία και τους Dynamo Delhi. Αρχικά το ρεπορτάζ αναφέρει πως “ο  Νάμπι βρίσκεται σε μια πολυαναμενόμενη επιστροφή. Ο Αντίλ Ναμπί, εν τω μεταξύ, είχε άμεσο αντίκτυπο στην επιστροφή του στη δράση για τον ΟΦΗ Κρήτης στην ελληνική SuperLeague. Ο απόφοιτος της ακαδημίας της Γουέστ Μπρομ υπέστη σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο στις αρχές της περασμένης σεζόν, ο οποίος τον κράτησε εκτός για σχεδόν ένα χρόνο. 
Παρά τον τραυματισμό, ο Νάμπι ανταμείφθηκε για την πίστη του στο σύλλογο με ένα νέο διετές συμβόλαιο και χρειάστηκε μόλις 13 λεπτά μετά την είσοδο του από τον πάγκο για να βρει δίχτυα με ένα υπέροχο τελείωμα στο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ”.

Στην συνέχεια γίνεται αναφορά στο πέρασμα του Αντίλ Ναμπί από την Ινδία όπου είχε συμπαίκτες τεράστια ονόματα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου όπως οι Γιον Άρνε Ρίισε, Ρομπέρτο Κάρλος, Φλοράν Μαλουντά. “Ο Νάμπι, ο οποίος αγωνίστηκε σε Πίτερμπορο και Νταντί έγραψε ιστορία το 2015 όταν μετακόμισε προσωρινά από τη Γουέστ Μπρομ στο Δελχί Ντιναμό, και έγινε ο πρώτος παίκτης που αγωνίστηκε ως δανεικός από την Premier League στην ινδική Super League. Εκεί έπαιξε υπό τον Βραζιλιάνο θρύλο Ρομπέρτο ​​Κάρλος μαζί με τους νικητές του Τσάμπιονς Λιγκ Τζον Άρνε Ρίζε και Φλοράν Μαλούντα. Μιλώντας αποκλειστικά στο Sky Sports News το 2015, ο πρώην μπακ της Λίβερπουλ και της Ρόμα, Ρίισε είπε ότι ο Νάμπι “έχει απίστευτες ικανότητες και πρόκειται να είναι κορυφαίος παίκτης” αναφέρει το αφιέρωμα της ιστοσελίδας news-24.fr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook