Αποθέωση Επασί από τους Αφρικανούς: “Αξέχαστη εμφάνιση την Δευτέρα, βασικός με το Καμερούν στο Κόπα Άφρικα”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η ιστοσελίδα kick442.com αποθεώνει τον γκολκίπερ του ΟΦΗ μετά τη νέα νίκη του Καμερούν επί της Μοζαμβίκης.

Ο Ντέιβις Επασί άρπαξε από τα μαλλιά την ευκαιρία που του δόθηκε, μετά την τιμωρία του γκολκίπερ του Άγιαξ Ονανά, και πλέον είναι εκείνος που υπολογίζεται ως βασικός στην Εθνική Καμερούν. Λίγη ώρα μετά τη νίκη επί της Μοζαμβίκης, η ιστοσελίδα kick442.com αποθεώνει τον τερματοφύλακας του ΟΦΗ για τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του με την Εθνική Καμερούν προχωρώντας σε σύγκριση με τον σύμπαικτη του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του και σπουδαίο γκολκίπερ του Άγιαξ Αντρέ Ονανά.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το δημοσίευμα της ιστοσελίδας “ο Επασί είναι σοβαρός ανταγωνιστής του Ονανά για την θέση του βασικού τερματοφύλακα ενώ ο τελευταίος περιμένει να λήξει η τιμωρία του που δεν του επιτρέπει να αγωνιστεί”.

Στην συνέχεια το ρεπορτάζ αναφέρεται στην σημερινή νίκη επί της Μοζαμβίκης κάνοντας λόγο για “μια εντυπωσιακή εμφάνιση το απόγευμα της Δευτέρας στο Μαρόκο και στη νίκη του Καμερούν επί των γηπεδούχων για την τέταρτη αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ του Κατάρ. Από όταν κλήθηκε στα “Λιοντάρια” για πρώτη φορά το 2021 το όνομα του Επασί βρίσκεται στα χείλη και το μυαλό των φιλάθλων της Εθνικής ομάδας μετά το ντεμπούτο του στο παιχνίδι κόντρα στη Νιγηρία”.

Και συνεχίζει: “Η μέχρι τώρα παρουσία του στην Εθνική χαρακτηρίζεται από την απίστευτη εμφάνιση του την Δευτέρα κόντρα στην Μοζαμβίκη όπου δοκιμάστηκε σε έξι περιπτώσεις με αποτέλεσμα τα “Λιοντάρια” να πάρουν τρεις ακόμα βαθμούς” καταλήγοντας ότι “ο διεθνής τερματοφύλακας ύψους 1,89 που γεννήθηκε στο Soisy-sous-Montmorency της Βόρειας Γαλλίας έχει καταφέρει να πείσει, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, τον προπονητή του Καμερούν Αντόνιο Κονσεισάο πως θα είναι εκείνος ο βασικός τερματοφύλακας στο Κόπα Άφρικα που θα γίνει σε τρεις μήνες. Με την τιμωρία του Ονανά και την έλλειψη παιχνιδιών του Οντόα, ο Αντόνιο Κονσεισάο δεν κάνει καμία δεύτερη σκέψη χρησιμοποιώντας ως βασικό τον Ντέιβις Επασί”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook