Ιδανική επιστροφή για Τοράλ, Μεγιάδο – σκόραρε ο Ισπανός

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Νίκος Νιόπλιας βρήκε την ευκαιρία κόντρα στον Πόρο να βάλει για 45 λεπτά Μεγιάδο, Τοράλ με τον Ισπανό να πετυχαίνει και ένα πανέμορφο γκολ στο 5-1 επί της ομάδας του Ηρακλείου.

Την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα τους Μιγκέλ Μεγιάδο και Τζον Τοράλ είχε ο Νίκος Νιόπλιας κόντρα στον Πόρο στο φιλικό που έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου στο “Γεντί Κουλέ”. Το τελικό σκορ έχει την μικρότερη σημασία με τον τεχνικό του ΟΦΗ να βλέπει με χαμόγελο και μεγάλη ικανοποίηση την επιστροφή δύο βασικότατων ποδοσφαιριστών του όπως οι Μεγιάδο, Τοράλ που αγωνίστηκαν για 45 λεπτά επιστρέφοντας στην δράση, ο μεν Ισπανός μετά από 2,5 μήνες – ο δε Αργεντινός μετά τις αρχές Σεπτέμβρη όταν και υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση.

Ο Τζον Τοράλ μάλιστα πέτυχε το παρθενικό του γκολ με την φανέλα του ΟΦΗ με μια πολύ όμορφη ενέργεια στο 83ο λεπτό του παιχνιδιού όταν μέσα σε έναν όμιλο παικτών του Πόρου απελευθερώθηκε και με πολύ ωραίο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 5-1. Ο Ισπανός μέσος αγωνίστηκε στην θέση του Νέιρα, ως κεντρικός χαφ στο 4-3-3 του Νίκου Νιόπλια δείχνοντας εξαιρετικά δείγματα γραφής αλλά κυρίως παρουσίασε εικόνα ποδοσφαιριστή που είναι σε θέση να παίξει αμέσως και θεωρείται δεδομένη η παρουσία του στην αποστολή του αγώνα με τον Παναιτωλικό. Για την ιστορία τα υπόλοιπα γκολ του ΟΦΗ πέτυχαν οι Νέιρα, Ντουρμισάι, Πασαλίδης και ο Καλαμιώτης με αυτογκόλ ενώ για τον Πόρο το γκολ της τιμής πέτυχε ο Παπαδομιχελάκης.

*Η σελίδα ανανεώνεται διαρκώς…

Δείτε το Live του Gentikoule:

Τέλος παιχνιδιού: ΟΦΗ – Πόρος 5-1

83′ Πρώτο γκολ του Τοράλ με την φανέλα του ΟΦΗ που έκανε το 5-1!

79′ Σουτ Τοράλ η μπάλα έφυγε άουτ

66′ Δοκάρι για τον ΟΦΗ με τον Μπαλογιάννη

Επανεμφάνιση Τοράλ μετά από 2,5 ολόκληρους μήνες παίρνοντας την θέση του Νέιρα 

54’ 4-1 για τον ΟΦΗ μετά την κεφάλια του Πασαλίδη από κόρνερ του Μπαλογιάννη

53′ Χαμένη ευκαιρία για τον ΟΦΗ με το πλασέ του Μπαλογιάννη να φεύγει άουτ

50′ Ο Ντουρμισάι με πλασέ έκανε το 3-1 για τον ΟΦΗ

Σέντρα στο δεύτερο 45λεπτο

Eπανεμφάνιση Μεγιάδο μετά από 40 μέρες που πέρασε στο ματς ως αλλαγή

Τέλος ημιχρόνου: ΟΦΗ – Πόρος 2-1

43′ Διπλή χαμένη ευκαιρία για τον ΟΦΗ με Ντουρμισάι, Γιαννούλη να αστοχούν από πλεονεκτική θέση 40′ Μειώνει ο Πόρος σε 2-1 με γκολ του Λούσι σε τετ α τετ

Στον πάγκο του ΟΦΗ βρίσκονται και οι Μεγιάδο, Τοράλ που αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής στο φιλικό

34′ Χαμένη ευκαιρία για τον ΟΦΗ με το σουτ του Φαν Ντάινεν να φεύγει μόλις άουτ

24′ 2-0 για τον ΟΦΗ με τον Χουάν Νέιρα να σκοράρει με διαγώνιο σουτ

22′ Ευκαιρία για τον ΟΦΗ με το σουτ του Νέιρα να φεύγει μόλις άουτ

18′ Ανοίγει το σκορ ο ΟΦΗ! Ο Φαν Ντάινεν έκανε τη σέντρα από τα δεξιά μέσα από την περιοχή και ο Καλαμιώτης έστειλε με προβολή την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-0.

14′ Δοκίμασε ένα σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής ο Φαν Ντάινεν, η μπάλα μετά από κόντρες απομακρύνθηκε

12′ Ο Πήλιος εκτέλεσε ένα φάουλ σε καλό σημείο για τον Πόρο, η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ

1′ Σέντρα στο ματς!

Οι αρχικές ενδεκάδες των δύο ομάδων:

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Λάμπρου, Νέιρα, Φαν Ντάινεν, Ναμπί, Ντουρμισάι, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Μπαλογιάννης.

Πόρος: Αζίζι, Αρώνης, Καλαμιώτης, Κουτσογιαννάκης, Λούσι, Παγώνης, Παναγιώτου, Πανάγου, Παπαδομιχελάκης, Πήλιος, Ράπτης.

11:40 Καλησπέρα σε όλους, μαζί θα παρακολουθήσουμε την εξέλιξη του φιλικού μεταξύ του ΟΦΗ και του Πόρου στο “Γεντί Κουλέ”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook