Κύπελλο Ελλάδας: Την επόμενη Πέμπτη μαθαίνει ο ΟΦΗ τον αντίπαλο του

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η κλήρωση θα μεταδοθεί μέσω live streaming.

“Η κλήρωση της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος 2021-22 θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14/10/21 στις 11:30 στα γραφεία της Ε.Π.Ο. χωρίς παρουσία κοινού και εκπροσώπων ΜΜΕ, για την προστασία όλων από τη διασπορά του Covid-19. Η κλήρωση θα μεταδοθεί μέσω live streaming από το επίσημο site της Ομοσπονδίας” αναφέρει η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας.

Συνολικά προκρίθηκαν Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου, Ξάνθη, Παναχαϊκή, Πανσερραϊκός, ΑΕΛ, Τρίκαλα, Αναγέννηση Καρδίτσας, Αγιος Νικόλαος, ενώ χωρίς αγώνα το «εισιτήριο» είχαν πάρει Καλλιθέα, Λευκίμμη, Αχέρων Καναλακίου, Κηφισιά, Ηλιούπολη.

Οι 14 αυτές ομάδες μαζί με τις 10 της Super League Interwetten που θα μπουν στο θεσμό (Απόλλων Σμύρνης, Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος, Βόλος, Ιωνικός, Λαμία, ΟΦΗ, Παναθηναϊκός, Παναιτωλικός, ΠΑΣ Γιάννινα) θα συγκρουστούν στον επόμενο γύρο (26-27-28/10) σε μονούς αγώνες που θα προκύψουν μετά από κλήρωση (εάν το ζευγάρι είναι ομάδα της μεγάλης κατηγορίας με κάποια από τις «μικρές» τότε γηπεδούχος θα είναι η 2η).

Οι 12 νικητές των ισάριθμων αγώνων που θα γίνουν μαζί με ΑΕΚ, Αρη, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ θα συγκροτήσουν την 6 Φάση του θεσμού.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook