Οι “7” του Αντίλ Ναμπί: Από τον Ρομπέρτο Κάρλος στον Ανελκά!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Αντίλ Ναμπί μίλησε στην ιστοσελίδα playmakerstats.com η οποία του ζήτησε να ξεχωρίσει τους 7 παίκτες με τους οποίους συνεργάστηκε και ξεχωρίζει στην καριέρα του.

Η επιστροφή του Άγγλου μέσου στην δράση έπειτα από 12 μήνες που συνδυάστηκε μάλιστα με ένα πανέμορφο γκολ κόντρα στον ΠΑΟΚ είχε ως αποτέλεσμα να μαγνητίσει ξανά τα βλέμματα στην πατρίδα του. Ο μέσος του ΟΦΗ μίλησε στην ιστοσελίδα playmakerstats.com που του ζήτησε να ξεχωρίσει επτά ποδοσφαιριστές με τους οποίους ήταν συμπαίκτης και η λίστα του είναι γεμάτη με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Η λίστα του Αντί Ναμπί περιλαμβάνει τους Γιον Άρνε Ρίισε με τον οποίο ήταν συμπαίκτες στην Ινδία και τους Dynamo, τον Ρομπέρτο Κάρλος με τον οποίο επίσης αγωνίστηκαν στην χώρα της Ασίας.

Παράλληλα ξεχώρισε τον Ρομέιν Σόγιερς της Στόουκ Σίτι με τον οποίο ήταν συμπαίκτες από έφηβοι στην Μπέρμιγχαμ και συνέχισε με τον Πίτερ Οντεμβίνγκι, τον επιθετικό από τη Νιγηρία με τον οποίο επίσης έπαιξαν μαζί στην αγγλική ομάδα και ο οποίος στην συνέχεια αγωνίστηκε στην Ρωσία.

Ο μέσος του ΟΦΗ συνέχισε με τον πρώην χαφ της Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ Ντάρεν Φλέτσερ με τον οποίο έπαιξαν μαζί στην Μπέρμιγχαμ και συνεχίζει με τον Ισπανό γκολκίπερ, πρώην της Νάπολι, Τόνι Ντόμπλας που ήταν μαζί, επίσης, στην Ινδία καταλήγοντας στον Νικολά Ανελκά, που διατηρούν προσωπική φιλία αρκετών χρόνων ενώ ήταν μαζί στους Dynamo Delhi.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook