Ώρα Τοράλ και προετοιμάζεται για το Αγρίνιο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σχεδόν 2,5 μήνες μετά τον τραυματισμό του στο Βέλγιο ο Ισπανός χαφ αναμένεται να πατήσει ξανά χορτάρι.

Ήταν 25 Ιουλίου όταν ο Τοράλ έκανε ντεμπούτο με την φανέλα του ΟΦΗ στο φιλικό κόντρα στην Βέστερλο. Στο 25ο λεπτό της αναμέτρησης σε μια προσπάθεια του να μεταβιβάσει την μπάλα στον Μπρους Καμάου, σήκωσε ψηλά το πόδι και η διάγνωση ήταν η χειρότερη: Θλάση β΄βαθμού και νοκ άουτ για τον επόμενο μήνα.

Μετά τις πρώτες πέντε εβδομάδες η αλήθεια είναι πως ο Ισπανός είχε αφήσει πίσω του τις ενοχλήσεις ωστόσο στον ΟΦΗ δεν βιάζονταν, ορθώς, να τον ρίξουν γρήγορα στο γήπεδο. Εξαρχής το χρονοδιάγραμμα που είχε τεθεί ήταν μετά την διακοπή του Οκτωβρίου και στον ΟΦΗ είχαν “κυκλώσει” το παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής κόντρα στον Παναιτωλικό.

Πράγματι ο 26χρονος κεντρικός χαφ προπονείται κανονικά μέσα στο τελευταίο 10ημερο και στο φιλικό του Σαββάτου αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής από το Νίκο Νιόπλια προκειμένου να αποκτήσει ξανά ρυθμό. Κάτι που σημαίνει πως η αυριανή μέρα και το φιλικό με την ομάδα του Ηρακλείου θα έχει ιδιαίτερη σημασία μιας και ο Τοράλ θα πατήσει ξανά το χορτάρι, κάνοντας μάλιστα “δεύτερο ντεμπούτο” με την φανέλα του ΟΦΗ και εντός του “Γεντί Κουλέ”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook