Σχήμα με τρεις στην άμυνα κόντρα στη Γεωργία από τον Φαν’τ Σχιπ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Τζον Φαν’τ Σχιπ φαίνεται πως έχει καταλήξει στο πλάνο με το οποίο θα οδηγήσει την  Ελλάδα στο πολύ σημαντικό παιχνίδι κόντρα στη Γεωργία.

Στην σημερινή, τελευταία επί ελληνικού εδάφους προπόνηση το βάρος έπεσε στην τακτική προετοιμασία της ομάδας, με τον Φαν’τ Σχιπ  να δείχνει ουσιαστικά το σχήμα που αναμένεται να επιλέξει για τη βασική ενδεκάδα στο ματς με τη Γεωργία. Ο Ολλανδός τεχνικός αναμένεται να επιλέξει και πάλι σχηματισμό με τριάδα στην άμυνα, στηριζόμενος στην επιτυχημένη συνταγή της επικράτησης κόντρα στη Σουηδία.

Έτσι στο 3-4-2-1 του Φαν’τ Σχιπ ο Βλαχοδήμος θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τους Χατζηδιάκο, Μαυροπάνο και Τζαβέλλα στην τριάδα της άμυνας. Δεξιά όλη την πλευρά αναμένεται να πάρει ο Ανδρούτσος και αριστερά ο Τσιμίκας, με τον Σιώπη να αντικαθιστά τον τραυματία Ζέκα δίπλα στον Μπουχαλάκη, αποτελώντας τη μία από τις δύο αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με το παιχνίδι απέναντι στη Σουηδία.

Πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Παυλίδη θα αγωνιστούν οι Μπακασέτας και Μασούρας. Ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας δοκιμάζει τις τελευταίες ημέρες τη συγκεκριμένη διάταξη με αυτά τα πρόσωπα και φαίνεται ότι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου έχει πάρει την οριστική του απόφαση για την ενδεκάδα με την οποία η «γαλανόλευκή» θα δώσει μάχη για να πάρει το πολυπόθητο διπλό στη Γεωργία.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook