Οι πρώτες εκτιμήσεις για την ενδεκάδα της Εθνικής εναντίον της Γεωργίας

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Το 3-5-2 φαίνεται να παραμένει στα σχέδια του Φαν’τ Σχιπ.

Ο Τζον Φαν’τ Σχιπ πραγματοποιεί δοκιμές στις προπονήσεις της Εθνικής ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τη Γεωργία το Σάββατο και φαίνεται πως καταλήγει σε σχηματισμό 3-5-2. Προς το παρόν, το επικρατέστερο σενάριο είναι να ξεκινήσει στο τέρμα ο Βλαχοδήμος, και στην άμυνα να πάει με Χατζηδιάκο, Μαυροπάνο και είτε τον Τζαβέλλα είτε τον Σταφυλίδη. Ο Τζαβέλλας θα είναι βασικός εάν κριθεί έτοιμος να αγωνιστεί.

Όσον αφορά τα δύο άκρα και τις θέσεις των μπακ – χαφ, αναμένεται να ξεκινήσουν οι Τσιμίκας και Ανδρούτσος, με τους Μπουχαλάκη, Σιώπη και Μπακασέτα στο κέντρο. Μπροστά το προβάδισμα έχουν οι Παυλίδης και Δουβίκας, ενώ θέση στο βασικό σχήμα διεκδικούν και οι Πέλκας και Γιαννούλης. Το επικρατέστερο, μέχρι στιγμής σχήμα δείχνει να είναι το εξής: Βλαχοδήμος – Χατζηδιάκος, Μαυροπάνος, Τζαβέλλας ή Σταφυλίδης – Ανδρούτσος, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Σιώπης και Μπακασέτας – Παυλίδης και Δουβίκας.

Ο Σιώπης αναμένεται να ξεκινήσει αντί για τον τραυματία Ζέκα, που υπέστη ρήξη χιαστών και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook