Μια πρώτη εικόνα για τις εξέδρες του “Γεντί Κουλέ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Τι μας δείχνουν οι αριθμοί από τα τρία εντός έδρας παιχνίδια του ΟΦΗ στις πέντε πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ βρήκε τον ΟΦΗ και το “Γεντί Κουλέ” να είναι το, τρίτο, σε εισιτήρια γήπεδο της αγωνιστικής με 3.014. Αριθμός που μπορεί να δείχνει “μικρός”, αλλά επί της ουσίας και με όσα συμβαίνουν στην καθημερινότητα μας, τον διαχωρισμό ανεμβολίαστων – εμβολιασμένων να κυριαρχεί στην ελληνική κοινωνία, όμως στην πράξη δεν είναι λίγος αλλά υπεραρκετός. Επαναλαμβάνουμε με βάση όσα ισχύουν στην ελληνική κοινωνία.

Με βάση το γεγονός λοιπόν πως στο “Γεντί Κουλέ”, βάσει της ΚΥΑ, επιτρέπονται μόλις 5.800 – αυτό δείχνει πως στα δύο ντέρμπι με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, έφυγε περίπου το 60% των διαθέσιμων εισιτηρίων. Την ώρα που σε όλα τα υπόλοιπα γήπεδα ο αριθμός των εισιτηρίων που κόβεται είναι τριψήφιος, ο κόσμος του ΟΦΗ δείχνει την πίστη του στην ομάδα, ακόμα και μεσοβδόμαδα που έγινε το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης κόπηκαν λίγο παραπάνω από 2.000 εισιτήρια ενώ υπενθυμίζουμε πως σε όλες τις θύρες επιτρέπεται το 80% της χωρητικότητας. Στις θύρες 4, 5 έμειναν αδιάθετα μόλις 96 εισιτήρια καθώς μαζί με τα διαρκείας δεν υπήρχε η δυνατότητα να μπει παραπάνω κόσμος, ήδη μετά από πέντε αγωνιστικές ο ΟΦΗ είναι έκτος σε εισιτήρια, σε ολόκληρο το πρωτάθλημα, με 8.155 και τον Παναθηναϊκό (που βέβαια έχει παίξει ένα ματς λιγότερο εντός έδρας) να έχει διαθέσει μόλις 1.700 εισιτήρια παραπάνω.

Το πρώτο συμπέρασμα από τα τρία εντός έδρας παιχνίδια είναι πως ο κόσμος του ΟΦΗ βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας. Παρά το μούδιασμα από την περσινή σεζόν, παρά τις συνθήκες που επικρατούν στην κοινωνία και παρά το μεγάλο πρόβλημα με τον διαχωρισμό που υπάρχει με αποτέλεσμα αρκετό κομμάτι της κοινωνίας να είναι ανεμβολίαστο, οι φίλαθλοι του βρίσκονται στις εξέδρες του γηπέδου μετά από πέντε αγωνιστικές και επειδή πάντα εχθρός του καλού, είναι το καλύτερο από τα πόδια των παικτών του Νίκου Νιόπλια εξαρτάται η ακόμα μεγαλύτερη προσέλευση στην συνέχεια της χρονιάς…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook