Ο Λυμπεράκης και η διαχείριση του Νιόπλια

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Οδυσσέας Λυμπεράκης ξεκίνησε βασικός σε όλα τα φιλικά προετοιμασίας όμως στο πρωτάθλημα δεν έχει παίξει ακόμα. Το Gentikoule έχει το ρεπορτάζ.

Για την θέση του αριστερού μπακ έχουν ειπωθεί πολλά από το ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου. Ήδη το Gentikoule είχε αποκαλύψει από τον περασμένο Ιούνιο πως ο ΟΦΗ είχε βγει στην αγορά για να πάρει παίκτη στην συγκεκριμένη θέση πλαισιώνοντας τους Κοροβέση, Λυμπεράκη. Παρ’ όλα αυτά, παίκτη δεν πήρε και πήγε στην Ολλανδία με αυτούς τους δύο ποδοσφαιριστές να καλύπτουν την θέση του αριστερού μπακ. Από το πρώτο φιλικό κόντρα στην Φίτεσε μέχρι και το φινάλε της παρουσίας του ΟΦΗ στην Ολλανδία, ο Νίκος Νιόπλιας έδειξε εξαρχής την εμπιστοσύνη του στον Οδυσσέα Λυμπεράκη. Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής μετά από μια πρώτη αναγνωριστική σεζόν με τον ΟΦΗ ήταν έτοιμος να κάνει το step up και να διεκδικήσει φανέλα βασικού στο επερχόμενο πρωτάθλημα.

Παρότι στην Ολλανδία πραγματοποίησε καλές εμφανίσεις και είχε την εμπιστοσύνη του Νίκου Νιόπλια αυτό δεν συνεχίστηκε και με την επιστροφή στην Ολλανδία με τον τεχνικό του ΟΦΗ να έχει αρκετά παράπονα από την αγωνιστική συμπεριφορά του με αποκορύφωμα την εμφάνιση στο τελευταίο φιλικό κόντρα στον Εργοτέλη. Κανείς δεν λέει ότι δεν πρόκειται για έναν παίκτη που διαθέτει ταλέντο, πολύ καλά προσόντα – άλλωστε στην παρθενική του συμμετοχή με τον Πανιώνιο αποτέλεσε έναν από τους καλύτερους νέους παίκτες της Superleague.

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Άρη ο Νίκος Νιόπλιας άφησε τον Λυμπεράκη εκτός αποστολής στέλνοντας του ένα… μήνυμα ώστε να προσπαθήσει περισσότερο γιατί είναι δεδομένο πως τον υπολογίζει. Άλλωστε ο Νιόπλιας γνωρίζει άριστα από διαχείριση νέων ποδοσφαιριστών, η θητεία του στις Εθνικές ομάδες U17, U19 κρίνεται απόλυτα πετυχημένη και βέβαια γνωρίζει τι πρέπει να κάνει για να επανέλθει ο Λυμπεράκης στα επίπεδα του καλοκαιριού.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook