Ναι μεν αήττητος, αλλά επέστρεψε “λαβωμένος”

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Ο ΟΦΗ κράτησε το αήττητο στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ (1-1), αλλά ο αγώνας δεν πέρασε “αβρόχοις ποσί” για την Κρητική ομάδα, που μετράει απώλειες.

Ο ΟΦΗ έμεινε ζωντανός στα Γιάννενα, κατακτώντας μία παλικαρίσια ισοπαλία (1-1) στον αγώνα με τον ΠΑΣ.

Η Κρητική ομάδα διατήρησε το αήττητο της στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ έκανε και νέο αήττητο ρεκόρ, αφού είναι επί 11 σερί ματς χωρίς ήττα, αν συνυπολογίσουμε και τους επτά αγώνες των περυσινών Πλεϊ άουτ!

Ο Νίκος Νιόπλιας στος δηλώσεις του μετά τον αγώνα, στάθηκε στην αντίδραση του ΟΦΗ στην πίεση του ΠΑΣ και πλέον το μυαλό βρίσκεται στον αγώνα της Κυριακής (3/10. 18.15) με τον ΠΑΟΚ στο Ηράκλειο, όπου στόχος είναι η πρώτη νίκη.

Όσον αφορά στους τραυματίες, ο τεχνικός του ΟΦΗ “πονοκεφαλιάζει” και περιμένει τα νεότερα για την κατάσταση των Νέιρα, Πασαλίδη, Καστάνιος και Διαμαντή.

Οι τρεις παίκτες, πλην του Ολλανδού, έγιναν αναγκαστική αλλαγή κατά την διάρκεια του αγώνα, καθώς αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμού.

Ο Πασαλίδης ένιωσε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο του δεξιού ποδιού του, ο Νέιρα δέχτηκε χτύπημα στον μηρό, ο Διαμαντής στους οπίσθιους μηριαίους, ενώ πρόβλημα παρουσιάστηκε και με τον Λουκ Καστάνιος πριν την σέντρα καθώς πονούσε στο αριστερό γόνατο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook