Τι γράφει ο αθλητικός τύπος για το ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τι κατέγραψε η “Press-ing” με τα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων αθλητικών ιστοσελίδων για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον ΠΑΣ.

Sdna.gr: “Έγραψαν ιστορία οι Κρητικοί που έμειναν αήττητοι για 11ο ματς καταρρίπτοντας ένα στοιχειωμένο ρεκόρ που κρατούσε από το 1986. ΠΑΣ και ΟΦΗ μοιράστηκαν από έναν βαθμό (1-1) σε μία ματσάρα που τα είχε όλα εκτός από νικητή. Άνοιξαν το σκορ οι φιλοξενούμενοι με γκολ-πέναλτι του Νέιρα, ισοφάρισε ο ΠΑΣ με τον Μιλιντσεάνου”.

To10.gr: “Ένα από τα καλύτερα ματς στη φετινή Super League είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας στους Ζωσιμάδες. ΠΑΣ Γιάννινα και ΟΦΗ έμειναν στο 1-1 αλλά θα μπορούσαν κάλλιστα να έχουν πετύχει πολύ περισσότερα γκολ αφού σπατάλησαν ουκ ολίγες ευκαιρίες”.

Sport24.gr: “Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχθηκε τον ΟΦΗ στους Ζωσιμάδες για την τέταρτη αγωνιστική της Super League Interwetten, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1, χάρη στα γκολ των Νέιρα από την άσπρη βούλα στο 12′ και Μιλιντσεάνου στο 22′. Ο ΠΑΣ παραμένει αήττητος μετά από τέσσερις αγωνιστικές, ενώ ο ΟΦΗ παρέμεινε ισόπαλος και σε αυτή την αγωνιστική”.

Gazzeta.gr: “Ο ΟΦΗ προηγήθηκε, ο ΠΑΣ ήταν ανώτερος συνολικά στο ματς, αμφότεροι έμειναν αήττητοι στο πρωτάθλημα με το τελικό 1-1 στους «Ζωσιμάδες»”

Sport-fm.gr: “Σε ένα παιχνίδι πραγματική διαφήμιση για το ποδόσφαιρο, η ομάδα του Νίκου Νιόπλια άνοιξε το σκορ στο 12′ με το πέναλτι του Νέιρα, οι Ηπειρώτες ισοφάρισαν στο 22′ με τον Μιλιντσεάνου και στη συνέχεια έχασαν απίστευτες ευκαιρίες, προκειμένου να πάρουν την πρώτη τους νίκη, αλλά κάτι η αστοχία -κυρίως του εξαιρετικού, αλλά και μοιραίου Μορέιρα- κάτι ο «κέρβερος» Επασί, δεν τους το επέτρεψαν”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook